De ce este necesara o masa extensibila?

Share Button

De ce este necesara o masa extensibila?Cand vine vorba de bucatarie sau de sufragerie, avand masa potrivita poate face diferenta. Cu toate acestea, vor exista momente cand la masa trebuie sa aseze mai multi oameni decat in ​​mod obisnuit pentru ca aveti prieteni sau vizite de familie.

Cu toate acestea, este necesar sa precizam faptul ca masa de asemenea, sa fie foarte eficienta din punct de vedere al spatiului, astfel incat acesta sa preia cat se poate de putin spatiu din incapere.

De aceea, o masa de masa extensibila este atat de importanta pentru majoritatea gospodariilor. A avea un astfel de model de masa inseamna ca acesta poate fi extins pentru a se potrivi numarului de persoane necesare pentru a fi asezat in timp ce inca este eficient din punct de vedere al spatiului. Nu e de mirare ca atat de multe case din intreaga lume au la dispozitie o astfel de masa.

Ce este o masa extensibila?

pentru-pat.ro

In esenta, acesta este un tip de masa care poate fi extinsa la fiecare capat pentru a crea mai mult spatiu datorita extensiilor care sunt incluse in acest produs. In majoritatea setarilor, masa va ocupa spatiul minim necesar pentru familie. Extensiile sunt in general stocate langa masa, astfel incat atunci cand familia sau prietenii va viziteaza, masa pot fi extinsa spre exterior pentru a satisface nevoia.

Achizitionarea uneia dintre aceste mese inseamna, in general, obtinerea unui loc in plus la masa, care poate fi ocupat de cine doreste sa stea in mod confortabil in familie fara a adauga extensii pentru a maximiza spatiul disponibil. Se adauga de obicei cate una sau doua extensii pentru fiecare set, care va maximiza apoi spatiul de masa disponibil atunci cand altii stau la masa.

Extensiile la mese au fost folosite de mai multe decenii. Versiunea moderna a mesei pliabile nu este intr-adevar diferita in principiu fata de cele utilizate pentru mai multe decenii in urma.

Telekom.ro

Designul de baza este simplu, robust si ofera multe avantaje in ceea ce priveste versatilitatea. Acesta este unul dintre motivele pentru care un astfel de tip de masa este atat de important pentru majoritatea gospodariilor.

CELE TREI BENEFICII ALE MESELOR DE MASA EXTINSA

Exista de fapt multe beneficii pentru a avea o masa extinsa. Cand va ganditi la toate avantajele, nu e de mirare ca milioane de oameni le au in casele lor, asa ca puteti opta si dvs. pentru cea mai atractiva oferta de mese si scaune extensibile la cel mai bun pret.

Economisirea de spatiu: Cel mai important avantaj este ca maximizeaza spatiul disponibil in bucatarie sau in sala. Acest lucru inseamna ca puteti alege o masa de mici dimensiuni, extensibila, care se va potrivi cu usurinta si apoi se va extinde atunci cand este necesar pentru a aseza mai multi oameni.

Avand un astfel de tip de masa. inseamna ca il puteti dimensiona asa cum doriti sa potriviti numarul de invitati pe care i-atii invitat pentru petreceri, intalniri si multe alte evenimente. Maximizand spatiul disponibil, puteti profita la maxim de camera pe care o aveti.

Tipuri: Puteti gasi o multitudine de tipuri diferite de mese extinse care se vor potrivi stilului dvs. Exista de exemplu astfel de mese de sticla, metal si extensie de lemn de toate tipurile, care fac ca masa sa fie perfecta in bucatarie sau in sala de mese. Aveti posibilitatea sa alegeti dintre diferite culori si sa le puteti potrivi fie decorului, fie sa schimbati decorul pentru a se potrivi cu masa.

Durabilitate: O caracteristica a mesei extensibile este durabilitatea datorita constructiei foarte puternice si a designului simplu, care care va dura multi ani in conditii normale de utilizare. Acest lucru se datoreaza faptului ca elementele de extensie nu se misca de la sine, deoarece masa insasi se indeparteaza.

Frecarea si gravitatia mentin masa si adaugand o extensie noua este o sincronizare. Fara a exista un adevarat dezastru, masa va dura o perioada foarte lunga si nu va avea probleme in ceea ce priveste extensia.

DE CE AR TREBUI SA AVETI O MASA EXTINSA.

Exista multe motive pentru care ar trebui sa investesti intr-o masa extinsibila pentru sala de mese sau pentru bucatarie, mai ales daca tocmai ati cumparat o resedinta si asteptati sa va dezvoltati familia. Fiecare extensie, in general, adauga suficient spatiu pentru inca doua persoane, astfel incat majoritatea meselor vor avea doua frunze si alte patru persoane care pot fi asezate.

Un alt avantaj este ca, daca decideti sa va mutati din actuala locuinta, puteti sa luati cu usurinta masa impreuna cu dvs., deoarece se va potrivi noului spatiu pe care il aveti cel putin pana veti decide sa obtineti alta masa. In plus, isi pastreaza valoarea destul de bine, mai ales daca sunt fabricate din lemn si sunt inca in stare buna.

De fapt, in conditii normale de utilizare, una dintre aceste tabele ar trebui sa dureze zeci de ani cu putina intretinere in ceea ce priveste capacitatile lor extinse.

Ei bine, tinand cont de aceste detalii, este cat se poate de firesc sa va doriti o asemenea masa pentru acasa. Puteti opta de-asemenea si pentru scaune pliabile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *