De ce este utila o plasa anti insecte?

Share Button

De ce este utila o plasa anti insecte?In cazul in care tocmai ce ati achizitionat o casa veche, pe care doriti sa o renovati, unul dintre principalele lucruri la care trebuie sa va ganditi, este sa inlocuiti vechile usi si ferestre, mai ales daca acestea au tamplaria din lemn; cu usi si ferestre care au tamplaria din aluminiu sua PVC.

In plus, daca tot va aflati in aceasta etapa, cu siguranta puteti lua in calcul si echiparea ferestrelor cu rulouri exterioare si plase insecte Aluroller.

Rulourile exterioare aplicate din aluminiu in mod evident reprezinta alegerea ideala in cazul in care aveti de gand sa optati pentru un nivel ridicat de comfort si siguranta. Lamelele ruloului sunt de 39mm, acestea vin umplute cu spuma poliuretanica si au o grosime de 0,9mm. In mod evident aceste rulouri exterioare va vor surprinde in mod placut oferindu-va o izolatie termica eficienta. Caseta sau carcasa (depinde cum vreti sa ii spuneti) din aluminiu este tesita la 45 grade, cu o grosime de 0,85mm.

Rulourile exterioare din aluminiu se pot actiona manual, cu snur sau panglica, manivela. Fireste, acestea pot sa fie actionate chiar si electric prin intermediul unui motor cu telecomanda sau intrerupator.

Aceste jaluzele mai pot fi actionate si prin pretensionare cu arc si zavor potrivita pentru spatiile comerciale. Vestea buna este ca acum aveti la dispozitie o intreaga gama de culori, astfel incat puteti sa va alegeti jaluzelele exterioare in asa fel incat sa se asorteze cu culoarea in care este zugravit exteriorul casei. Puteti sa va indreptati atentia de exemplu spre culori precum: gri antracit, silver,stejar auriu, mahon, wenge, nuc, maro inchis/deschis si alb, insa in cazul in care doriti, rulourile exterioare din aluminiu se pot vopsi in camp electrostatic, in absolut orice culoare RAL.

Ei bine, daca tot optati pentru echiparea ferestrelor cu rulouri exterioare, cu siguranta este necesar sa va indreptati cu un drum atentia si spre plase anti insecte. Acestea sunt accesorii pentru ferestre deosebit de utile, care va ofera posibilitatea de a sta atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte cu fereastra deschisa, fara ca mustele, tantarii, paianjenii sau alte sa intre in casa.

In urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre cele mai importante beneficii ale plaselor anti-insecte. Iata care sunt acestea.

Beneficii pe care la puteti obtine datorita achizitionarii unor plase insecte Aluroller:

Plasele anti insecte tip roll-out sunt caracterizate de o durabilitate deosebita,dat fiind faptul ca sunt special proiectate pentru a putea sa reziste o perioada indelungata de timp, indiferent de variatiile climatice specifice care sunt fiecarui sezon.

Manevrarea plaselor de protectie impotriva insectelor de tip roll-out reprezinta o sarcina foarte usoara, in conditiile in care aceste plase anti insecte sunt dotate cu sisteme facile de inchidere si deschidere, in asa fel incat confortul in utilizare sa fie deplin.

Plasele roll-out sunt cu adevarat speciale datorita faptului ca va pot oferi avantajul unui proces de intretinere foarte usor, ceea ce inseamna automat ca nu va fi necesar sa aveti mult timp de pierdut sau sa depuneti efort suplimentar in acest sens.

Datorita elementelor componente, precum sitele si profilele, plasele special construite cu scopul anti insecte de tip roll-out permit o aerisire corespunzatoare a incaperilor datorita circulatiei foarte bune a aerului in interior.

Un alt avantaj al plaselor special construite impotriva insecteloreste reprezentat de faptul ca nu este necesara demontarea acestora pe timpul iernii, datorita casetei cu care sunt dotate.

Intretinerea Plase Anti Insecte tip Roll-Out

La fel ca si plasele anti insecte de tip rulou, plasele anti insecte tip roll-out se intretin foarte usor, iar o mentenanta corespunzatoare a acestora reprezinta unul dintre elementele importante care le influenteaza rezistenta in timp.

Pentru a curata corespunzator plasele anti insecte tip roll-out aveti nevoie doar sa folositi doar apa calda si un burete, sau un pulverizator cu detergent si o carpa uscata.

Cel mai bun sfat ar fi sa va feriti de utilizarea dispozitivelor de curatare cu peri rigizi, sau a aspiratorului, intrucat acestea pot afecta calitatea si durabilitatea plasei pe termen lung.

Telekom.ro

Asadar, atunci cand tocmai va apucati de renovarea casei, cel mai indicat este ca daca tot inlocuiti vechile ferestre si optati pentru geamuri termopane, sa va indreptati atentia si spre rulouri exterioare, dar si spre plase impotriva insectelor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *