De ce florile reprezinta cadoul ideal?

pentru-pat.ro
Share Button

De ce florile reprezinta cadoul ideal?In momentul in care daruim un cadou, cu siguranta facem acel gest din dragoste, din respect si din admiratie pentru persoana careia urmeaza sa i-l oferim.

Niciodata un cadou nu ar trebui oferit unei persoane doar “pentru ca trebuie”, dat fiind faptul ca in aceste conditii, cadoul respectiv isi pierde astfel insemnatatea. Atunci cand intentionati sa ii faceti o bucurie cuiva drag, in mod evident ca ideal ar fi sa simititi si voi acea bucurie in suflet.

Atunci cand faceti un cadou cuiva, ideal ar fi sa aveti sentimentul acela de implinire ca ati reusit printr-un astfel de gest sa inseninati ziua cuiva.

Cu siguranta, atunci cand vine vorba despre cadouri, cele mai apreciate sunt cadourile simbolice, iar acest lucru nu este de ieri-de azi, ci asa a fost dintodeauna, insa in cazul in care aveti de gand sa faceti un cadou substantial, asigurati-va ca persoana respectiva chiar are nevoie de ceea ce ii daruiti, si ca isi doreste foarte mult acel ceva.

In caz contrar, gestul ar putea fi interpretat gresit, asta in ciuda faptului ca voi ati avut cele mai bune intentii.

Iar in cazul in care aveti de gand sa le daruiti persoanelor dragi din viata voastra cadouri simbolice, cel mai indicat sfat ar fi sa le oferiti flori la birou.

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie: stati putin si ganditi-va bine, oare ati cunoscut vreodata o persoana care sa refuze florile, indiferent ca erau trandafiri, crini, lalele, bujori sau alte flori? Sau, ati intalnit oare vreo persoana care sa fie nemultumita in momentul in care a primit un buchet de flori? Iar daca mai aducem in discutie si trandafirii (in mod deosebit pe cei rosii), atunci in mod evident succesul este garantat.

Telekom.ro

Asadar, dupa cum se poate observa, florile pot sa reprezinte cel mai inspirat cadou, reprezinta o idee simbolica de cadou, iar astfel sansele ca persoana care primeste cadoul dvs. sa fie foarte multumita sunt foarte – foarte mari.

Tocmai din acest motiv, in urmatoarele randuri veti descoperi cateva sfaturi utile pentru a alege cele mai potrivite flori, atunci cand aveti intentia de a surprinde o persoana importanta din viata dvs. cu un buchet de flori.

In cazul in care aveti de gand sa va asigurati ca florile sunt proaspete, dar si ca sunt frumos ambalate; sau in cazul in care aveti de gand sa daruiti un buchet inedit si daca nu mai doriti sa luati la rand florarii din zona in care locuiti, va recomandam sa comandati buchete de flori online de la atelier Floricel.

Alegand de la atelier Floricel cele mai frumoase flori, cu siguranta acestea vor ajunge la adresa indicata in cel mai scurt timp posibil, indiferen de locatia in care doriti sa ajunga florile.

Revenind acum la trandafiri, in urmatoarele randuri ale acestui articol am ales sa va prezentam cateva culori de trandafiri si semnificatiile acestora, pentru a reusi sa surprindeti in mod placut persoana importanta din viata voastra.

In mod evident, trandafirii rosii sunt si au fost intotdeauna simbolul iubirii, al pasiunii. Trandafirii rosii sunt florile care pot fi daruite in orice moment persoanei iubite, fara a astepta o ocazie speciala. Trandafirii rosii sunt ideali pentru a fi daruiti insa si la evenimente importante precum la o aniversare de exemplu, la o cerere in casatorie.

Se mai pot oferi trandafiri rosii si cu alte ocazii precum de ziua de nastere sau de onomastica a persoanei iubite, insa dupa cum spuneam, aceste flori se pot oferi chiar si fara un motiv special. Totul tine de barbati, si de ceea ce simt atunci cand aleg aceste flori.

Trandafirii roz sunt cei care reprezinta simbolul feminitatii, simbolul respectului si al sensibilitatii, iar un buchet cu 25 de asemenea flori este ideal pentru a fi daruit mamei, sau bunicii, surorii sau matusii ori verisoarei.

Un asemenea buchet de flori i se poate chiar nasei sau unei foarte bune prietene. Se spune ca acesti trandariri sunt ideali pentru a exprima respectul si admiratia fata de o persoana care ori de cate ori a fost cazul, v-a fost alaturi.

Desi foarte multa lume crede contrariul, trebuie sa precizam faptul ca trandafirii galbeni nu semnifica gelozia. Galbenul este o culoare care inveseleste, iar atunci cand vine vorba despre flori, galbenul este culoarea va ajuta sa aratati cat de mult apreciati o persoana, indiferent daca aveti o relatie strict profesionala sau nu.

Fireste, exista si trandafiri de diferite culori, iar fiecare dintre acestia are specificatia sa, insa dintre toti cei amintiti pana acum, cei mai des oferiti cadou sunt trandafirii rosii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *