De ce poarta oamenii bijuterii din aur?

Share Button

Aurul este un mineral natural, care nu este toxic si nu prezinta interactiuni cu alte medicamente si este usor tolerat de organism. Cele mai vechi inregistrari in ceea ce priveste aurul, folosite in scopuri medicinale si vindecatoare provin din civilizatia egipteana, in care alchimistii au dezvoltat un „elixir” format din aur lichid.

Ei credeau ca aurul este mistic si a reprezentat perfectiunea maternitati, iar prezenta sa in corp va insufleti, intari, vindeca si proteja organismul de mai multe boli si, de asemenea, va restabili tineretea.

Egiptenii au folosit de asemenea aurul in stomatologie si este in prezent utilizat in acest scop, aurul ca material fiind ideal in lucrarile stomatologice, deoarece este netoxic, poate fi modelat usor si nu se corodeaza.

Pastilele acoperite cu aur si „apele de aur” erau extrem de populare in Europa medievala pentru a trata disconfortul cauzat de dureri ale membrelor – (una dintre primele referinte la artrita), in timp ce romanii antici foloseau aurul pentru a vindeca problemele pielii.

In prezent insa, cel mai des se utilizeaza aurul in alte scopuri. De exemplu, pentru fabricarea bijuteriilor, despre care vom discuta in randurile care urmeaza ale acestui articol.

Telekom.ro

Se spune despre bijuterii, ca sunt cele mai bune prietene ale femeilor, iar doamnele si domnisoarele nu rateaza niciodata ocazia de a-si cumpara o bijuterie din aur.

Bijuteriile pot fi purtate atat in viata de zi cu zi, cat si pentru a completa perfect tinutele purtate la diferite evenimente. In clipa de fata se gasesc bijuterii din aur atat la magazinele de bijuterii, cat si la casele de amanet din oras sau la casele de amanet online.

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi cumpere bijuteriile de la o casa de amanet online, dat fiind faptul ca pot studia cu mare atentie chiar din confortul propriei locuinte ofertele, si isi pot alege bijuteriile, pe care le vor adauga in cos, vor alege metoda de plata si vor plasa comanda. In cel mai scurt timp, vor intra in posesia acestor bijuterii din aur, care au atat de multe beneficii.

Purtarea aurului va poate imbunatati de fapt bunastarea generala, deoarece energia calda si vibratia linistitoare ajuta la relaxarea corpului, care la randul sau imbunatateste circulatia sangelui si accelereaza procesul de vindecare.

Abilitatile extraordinare de vindecare ale aurului sunt redescoperite incet, dar sigur, deoarece oamenii de stiinta si medicii moderni descopera ceea ce anticii par sa fi stiut, inca din cele mai vechi timpuri: Acest aur este intr-adevar un metal foarte pretios.

Si tocmai ca este un metal foarte pretios, oamenii il poarta in clipa, purtand tot felul de bijuterii din aur, atat pentru a se bucura de toate proprietatile acestui metal pretios, cat si datorita faptului ca bijuteriile din aur au o mare valoare, si pot fi considerate un semn al bunastarii.

pentru-pat.ro

Infiderent de motiv, daca detineti bijuterii din aur cumparate de la o casa de amanet online, si nu numai, ar fi indicat sa le purtati in viata de zi cu zi, pentru a va bucura de beneficiile aurului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *