De ce sunt atât de populare produsele coreene de frumusețe și îngrijire a pielii?

Share Button

Te-ai întrebat vreodată de ce rutina coreeană de îngrijire a pielii este atât de bună? Iată un ghid despre motivele pentru care ar trebui să alegeți cosmeticele coreene.

Dacă sunteţi la curent cu elementele de bază ale îngrijirii pielii, probabil că v-ați întâlnit cu acești termeni: K-beauty, rutină coreeană de îngrijire a pielii în 10 pași, piele de sticlă sau mască din foi.

Sau poate ați văzut deja (sau ați încercat!) produsele de înfrumusețare coreene drăguț ambalate pe Instagram sau în magazinele preferate precum Sephora sau Amazon.

Rutina coreeană de îngrijire a pielii este cu adevărat mai bună?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că din ce în ce mai mulți consumatori devin conștienți de mărcile coreene de machiaj și de îngrijire a pielii, iar mulți le-au încercat – și apoi sunt cuceriți.

Telekom.ro

Se știe că multe produse coreene au un cult în comunitatea frumuseții, în special printre bloggerii de frumusețe, YouTuberi și chiar artiști de machiaj.

Cu toate acestea, există încă mulți oameni care se întreabă de ce cosmeticele coreene sunt atât de populare? Sunt ele mai bune decât produsele occidentale? Iată câteva informații utile pentru a înțelege motivele din spatele fenomenului global coreean de îngrijire a pielii.

Ce este K-Beauty?

Mai simplu spus, K-Beauty este un termen umbrelă pentru influența coreeană asupra îngrijirii pielii, tratamentelor de înfrumusețare, rutinelor, stilului de viață și produselor care provin din Coreea de Sud.

Se știe că femeile coreene au pielea foarte moale în general; cu toate acestea, multe femei coreene își doresc o piele de sticlă mai translucidă și asemănătoare porțelanului.

Pentru a-și îndeplini dorința cea mai mare, ele investesc timp și bani în cosmetice și produse de înfrumusețare pentru a avea grijă de pielea lor, ceea ce explică de unde provine celebrul regim de îngrijire a feței în mai multe etape.

De ce este  atât de specială rutina coreeană de îngrijire a pielii?

Inovație non-stop și tehnologie avansată. Frumusețea este o afacere serioasă în Coreea de Sud, iar clienții coreeni cunosc foarte bine diferitele ingrediente cosmetice și tipuri de produse.

Formule blânde pentru toate tipurile de piele. O altă putere binecunoscută a rutinei coreene de îngrijire a pielii este faptul că produsele sunt fabricate din ingrediente naturale.

Totul despre prevenire. Coreencele tind să se concentreze pe prevenire și să se concentreze pe cauza problemelor pielii, mai degrabă decât pe tratare atunci când este necesar. Cu alte cuvinte, alocă timp pentru a-și îngriji pielea înainte să apară problemele reale ale pielii.

Ingrediente unice din natură. Ser cu venin de albine, esență de mucină de melc, toner de ceai verde, cremă de ochi cu ginseng – da, toate acestea sunt produse de bază pentru frumusețe care au originea în Coreea.

O mai bună valoare pentru bani. O chestiune importantă când vine vorba de regulile fundamentale de îngrijire a pielii este că nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a obține o piele grozavă.

Înaltă calitate și eficacitate. Pe lângă motivele de mai sus, rutina coreeană de îngrijire a pielii este populară la nivel mondial datorită eficacității sale. Produsele sunt concepute pentru a îmbunătăți pielea din interior spre exterior – hidratarea, hrănirea, repararea și îmbunătățirea caracteristicilor pentru rezultate pe termen lung.

Aflaţi mai multe despre Kbeauty şi achiziţionaţi produse cosmetice coreene pe cosmetice-coreene.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *