De ce videochatul a castigat cel mai mult in timpul pandemiei

Telekom.ro
Share Button

De ce videochatul a castigat cel mai mult in timpul pandemieiTot mai multe persoane se intreaba de ce videochatul a castigat atat de mult in pandemie si de cel modelele de la camera sunt atat de cautate. Cui ii mai arde de astfel de distractii in aceasta perioada de criza. Aceasta este o inrebare cu mai multe raspunsuri si poti citi mai multe accesand si pagina despre money-studio.ro. In plus, vei vedea mai multe informatii in sensul acesta, in cele ce urmeaza, alaturi de declaratiile facute de companii mari din lume.

Impactul COVID asupra companiilor

Pentru multe companii, coronavirusul a fost un dezastru. In mijlocul recomandarilor de sedere la domiciliu si al unei economii care se clatina, cheltuielile sunt tot mai mari si zeci de milioane de oameni si-au pierdut locul de munca . Cu toate acestea, circumstantele fara precedent au determinat o industrie sa prospere. O crestere a cererii in domeniul videochat inseamna ca fetele cu camerele descopera ca serviciile lor sunt din ce in ce mai cautate, deoarece chiar si cele mai intime si fizice parti ale vietii noastre se muta online.

Masurile COVID-19 au redefinit contururile interactiunilor noastre, iar modul in care experimentam sexul si intimitatea este acum aproape in intregime definit de faptul daca avem un partener sexual live cu care sa discutam.

Pentru multi oameni s-au produs modificari mari pentru aplicatiile pe care le foloseau sau metodele utilizate pentru sex nu au mai fost aplicabile – fie ca obtineau ce aveau nevoie prin aplicatii de intalniri, un partener sau intalnire cu lucratoarele de pe strada – totul a fost acum interzis. In locul experientelor din viata reala, unii umplu serile lungi acasa, interactionand modele de videochat transmit in direct continut pentru adulti din sufrageria lor.

„Lucrez mai multe ore, castig mai mult si am mult mai mult timp sa filmez continut”, a declarat pentru Observer Camilla West, care a inceput sa faca clipuri pentru adulti online dupa ce a citit un articol despre cat ar putea castiga in industrie.

„Unii dintre clientii mei obisnuiti au incetat sa fie atat de obisnuiti, deoarece se izoleaza de familii si parteneri, iar unii oameni sunt mult mai atenti la bani. Acestea fiind spuse, am castigat o multime de clienti noi care se izoleaza singuri, lucreaza de acasa si sunt un pic plictisiti si singuri. Oamenii au bani de cheltuit si unde sa-i cheltuiasca, asa ca se regasesc online. ”

Majoritatea fetelor de pe camere au tendinta de a oferi unele servicii gratuit, difuzand spectacole live prin webcam sau conversand prin chat folosind un mesaj direct. Spectacole private, cereri de fetis sau mai mult continut pornografic pot fi, de asemenea, solicitate contra unei taxe suplimentare. Cand singuratatea este la fel de endemica ca si virusul in sine, iar stresul unei realitati rasturnate ne invadeaza viata de zi cu zi, posibilitatea de a interactiona cu fetele pe camera poate fi o linie de salvare pentru unii.

„Observ o multime de oameni din prima linie care intra in chat cu mine”, spune Red Delicious, un model care lucreaza la Off the Record Models .

„Oamenii imi spun ca vor sa continue sa foloseasca serviciile mele pentru ca sunt mereu fericita si entuziasmata de viata si stiu ca clientii cauta o distragere a atentiei de la moarte si intuneric. De asemenea, clientii sunt mai dornici sa discute despre intalnirea cu mine dupa ce se termina distantarea sociala si vor sa-mi dea numarul lor de telefon sau e-mail in vederea intalnirilor. Exista o dorinta mai mare de a se conecta dincolo de camering acum. ”

Cu toate acestea, desi cererea de munca sexuala digitala este in crestere, concurenta in sector creste la un ritm la fel de rapid. De la inceputul pandemiei, peste 30 de milioane de americani au solicitat somajul si multi ar putea vedea sansa de a face bani rapid din propriile case ca pe o oportunitate atragatoare.

OnlyFans, un site web unde oamenii se pot abona pentru a vedea continut explicit postat de utilizatorii de social media, a inregistrat o crestere de 75% a noilor inscrieri in martie, dintre care 50.000 provin de la noi creatori. A devenit atat de omniprezent, atat de repede incat Beyoncé a mentionat site-ul intr-o melodie la sfarsitul lunii aprilie.

Saturatia industriei este, de asemenea, marita de un aflux de lucratori sexuali care de obicei se bazeaza pe furnizarea de servicii fata in fata pentru majoritatea veniturilor lor. Intrucat masurile de distantare sociala le spulbera baza de clienti si fac imposibila desfasurarea muncii in siguranta, multi au facut trecerea la munca digitala.

pentru-pat.ro

Toate aceste motive au facut ca studiourile de videochat sa fie luate cu asalt de noi modele, ceea ce va da cu siguranta un refresh acestei industrii, intr-un timp extrem de scurt. In plus, modul in care aceste servicii au fost vazute se schimba radical, ceea ce nu poate fi decat un lucru foarte bun.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *