Tag Archives: dieta

Cainele tau mic, are nevoie de vitamine?

Cainele tau mic, are nevoie de vitamine?
Pentru sanatatea si buna dispozitie a cainelui tau este necesar sa ii introduci in alimentatie vitamine, minerale si alte componente nutritive. Cea mai buna metoda e sa ii oferi o hrana de calitate, o dieta completa si echilibrata. Deseori poti fi tentat, din numeroase motive, sa ii dai cainelui tau diverse vitamine sau suplimente nutritive sub forma de pastile.

De obiceii stapanii care au caini mici, datorita faputlui ca acestia manaca o cantitate mica de hrana, sunt tentati sa le ofere suplimente. Cainele mic prezinta un stomac si un tract digestiv mai redus in marime.

Cum sa alergi mai eficient? 3 sfaturi utile pentru a arde mai multe calorii

Cum sa alergi mai eficient? 3 sfaturi utile pentru a arde mai multe calorii
Pierderea rapida a greutatii este de multe ori greu de sustinut, mai ales daca alegi sa slabesti prin restrictii culinare extreme. Organismul va incepe sa cedeze, iar slabirea brusca nu face decat sa iti creeze si mai multe probleme de sanatate in timp.

Bineinteles, consumand alimente cu un numar redus de calorii poate duce la pierderea catorva kilograme, insa nu este suficient pentru a-ti mentine corpul in forma si organismul sanatos.