Tag Archives: firma

Bolile profesionale, o mare problema a epocii moderne

Bolile profesionale, o mare problema a epocii moderneO unitate workstation second hand, la fel ca si una de tip desktop, este un accesoriu indispensabil in orice activitate economica sau afacere personala, mare sau mica, ambele fiind folosite pentru procesare de text, introducere de date si alte functii importante.

Indiferent ca vorbim despre workstation sau desktop, ambele aduc un aport important la imbunatatirea productivitatii intr-o firma. Eficienta si productivitatea au crescut considerabil de-a lungul anilor, odata ce companiile au inceput sa foloseasca la scara larga computerele.

Astfel, angajajatilor li s-a usurat considerabil munca iar firmelor le-a crescut profitul, direct proportional cu scaderea cheltuielilor.

Servicii web design, programare si SEO

Servicii web design, programare si SEO
Atunci cand vorbim despre promovarea unui brand sau a unui produs trebuie sa avem tot timpul in vedere folosirea cat mai eficienta a mediului online, si in special a retelelor de socializare.

Importanta pe care o campanie de publicitate radio sau TV le are in ceea ce priveste atragerea potentialilor clienti este din ce in ce mai mica, fiind secundara campaniilor de promovare ce pot fi desfasurate in mediul online.

Aceste date nu sunt socante si nici nu ar trebui sa para prea ciudate. Rezultatele vorbesc de la sine, existand suficient de multe exemple de branduri care s-au lansat efectiv numai prin intermediul mediului virtual.