Ghid de cumparare a cutiei de plastic

Telekom.ro
Share Button

Ghid de cumparare a cutiei de plasticCu sute de tipuri diferite de cutii plastic disponibile pe piata in zilele noastre, cu siguranta este greu sa faceti alegerea corecta atunci cand aveti nevoie de una sau mai multe cutii.  In acest ghid va vom recomanda cel mai potrivit tip de cutie de plastic pentru setarea in care intentionati sa o utilizati, precum si scopul pentru care intentionati sa o utilizati. Desi nu putem intotdeauna sa ne dam seama de dimensiunea si culoarea cea mai potrivita (acestea tin de cele mai multe ori de preferinte), putem face recomandari pe baza functiei dorite.

De ce plastic?

Cutiile din plastic sunt turnate prin injectie pentru dimensiuni precise si consistente, asta inseamna ca multe cutii pot fi stivuite usor impreuna. Plasticul este de asemenea si rezistent la intemperii, ceea ce il face o alegere mai potrivita pentru depozitare decat o cutie de carton de exemplu, care va deveni subtire la cel mai mic contact cu apa.

Puteti pastra una dintre cutiile de plastic intr-un garaj umed pentru cea mai buna parte a unui deceniu si puteti gasi continutul acesteia neafectat, deoarece acestea sunt impermeabile la umiditate. In cazul in care cutia dvs. in cele din urma incepe sa arate un pic uzata si batuta, eliminarea acesteia este usor si ecologic de facut, deoarece plasticul este complet reciclabil.

Datorita faptului ca cutiile sunt impermeabile, acestea sunt foarte usor de curatat cu apa si sapun si se vor usca usor. Ele sunt o optiune igienica, ceea ce inseamna ca, pe langa faptul ca sunt potrivite pentru depozitarea hainelor vechi sau a obiectelor personale, sunt la fel de la indemana pentru transportul alimentelor si perisabile.

Cutiile din plastic nu sunt doar functionale: sunt, de asemenea, atractive din punct de vedere vizual, disponibile intr-o selectie de dimensiuni si culori diferite, astfel incat sa puteti depozita marfurile pentru perioade indelungate, fara a fi nevoit sa faceti fata ochilor.

De ce cutie de plastic am nevoie?

pentru-pat.ro

Producatorii scot pe piata cutii de plastic intr-o gama extinsa de dimensiuni si, in general, voe enumera capacitatea cutiilor in litri. Acesta este cel mai eficient mod de a masura capacitatile de stocare ale unei cutii, deoarece reprezinta tot spatiul disponibil din interior.

De asemenea, producatorii masoara dimensiunea interna si externa a cutiei, astfel incat sa puteti masura obiectele dvs. pentru a va asigura ca se vor incadra in interior, precum si pentru a va masura spatiul de stocare pentru a va asigura ca cutia se potriveste.

De exemplu, o cutie standard mare stocheaza 50 de litri si are o lungime interna / latime / inaltime de 46cm / 31cm / 28cm. Acest lucru inseamna ca in interiorul cutiei dvs. puteti stoca articole care au o lungime de pana la 46 cm lungime, 31 cm latime si 28 cm inaltime (puteti stoca articole mai inalte daca nu intentionati sa folositi un capac).

Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont si de dimensiunea externa a cutiei, astfel incat sa puteti fi sigur ca camera dvs. are spatiul pentru a o depozita. Cutia standard de dimensiuni mari are un L / W / H extern de 58cm / 40.5cm / 31.5cm, care, dupa cum veti observa, este mult mai mare decat cea a marimii interne – asa ca verificati intotdeauna cele doua dimensiuni una fata de cealalta.

Masurati L / W / H a articolelor dvs., rotunjind pana la cel mai apropiat centimetru si asigurati-va ca cutia dvs. este suficient de mare pentru a contine aceste masuratori. Pentru a mentine integritatea structurala a cutiei dvs. de plastic, este recomandat sa depozitati cutia cu capacul pornit.

Ce caracteristici ar trebui sa luati in considerare?

Cutiile de plastic au mai multe caracteristici decat ati putea crede. Iata cateva care va ajuta sa luati o decizie cu privire la ce caseta alegeti.

  • Culoare: Casetele clare va permit sa vedeti continutul unei cutii, ceea ce face mai convenabil sa gasiti diferite articole atunci cand aveti multe de depozitat. Cu toate acestea, casetele colorate vor arata mai atractive pe un raft si va vor permite sa organizati articole bazate pe culoarea cutiei, care pot fi utile intr-un mediu comun.
  • Forta: Daca pastrati ceva deosebit de greu, asigurati-va ca alegeti o cutie robusta, astfel incat greutatea articolului sa nu provoace cutia sa se sparga. De asemenea, ar trebui sa luati in considerare rezistenta unei cutii daca depozitati articole fragile. Luati in considerare utilizarea unei cutii grele daca doriti sa depozitati portelan sau vesela din China, de exemplu.
  • Capac: Pe langa faptul ca pastreaza continutul in cutie si ajuta la protejarea obiectelor de umiditate, praf, murdarie sau orice alta substanta care le poate deteriora, capacul poate consolida de fapt rezistenta cutiei, ceea ce o face mult mai putin susceptibila la rupere.
  • Rotile: Unele cutii sunt disponibile cu rotile pentru un transport usor. Acest lucru este util in special daca depozitati echipamente grele care ar fi greu de transportat manual.
  • Manere: alegerea unei cutii cu manere va facilita transportul, ceea ce este util pentru cutii mari de depozitare. Si pentru ca manerele va ajuta sa mentineti cutiile la nivel, acestea sunt utile pentru transportul articolelor, cum ar fi prajiturile de exemplu.
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *