Google Ads, ce este, cum functioneaza si cum sa utilizati platforma?

pentru-pat.ro
Share Button

Google Ads, ce este, cum functioneaza si cum sa utilizati platforma?Afla totul despre platforma de publicitate a Google Ads, fosta Google Adwords- ce este, cum functioneaza si cum sa o folositi.. exista o multime de confuzie si mituri. Va explicam totul de la inceput!

Calculeaza-ti bugetul intr-un minut!

Intr-un minut veti cunoaste bugetul pentru administrarea si optimizarea campaniei in Google Ads., fara a astepta, fara a plati in exces si numai pentru ceea ce aveti cu adevarat nevoie pentru a atinge obiectivele si vanzarile companiei dvs.

Calculati-va bugetul!

Google Ads este o platforma de publicitate utilizata de milioane de companii din intreaga lume. De fapt, este atat de puternic incat Google a estimat ca poate oferi o rentabilitate a investitiei de 8:1.

Exista mai multe motive pentru care intreprinderile mici si in crestere ar trebui sa fie constiente de ceea ce este Google Ads. Una dintre ele este ca nu aveti nevoie de investitii mari pentru a genera rezultate. Puteti controla parametrii campaniilor pentru a viza doar publicul tinta cat mai eficient posibil.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa intelegeti cum functioneaza Google Ads. Este un instrument cu multe posibilitati, dar in acest articol adunam pentru tine tot ce trebuie sa stii despre Google Ads.

Telekom.ro

Ce este Google Ads?

Google Ads pe o platforma pe care un agent de publicitate plateste pentru fiecare click sau afisare pe care utilizatorii o fac in anuntul sau. Acest tip de canal de marketing se numeste pay-per-click si se bazeaza pe un sistem de tipuri de licitare din Google Ads. Lucreaza cu o Agentie Google Ads pentru campanii eficiente.

Google Ads pe platforma de publicitate din motorul de cautare Google, unde agentul de publicitate plateste pentru fiecare clic pe care il primeste reclama sa.

Publicitatea cu plata pe click este o modalitate excelenta de a crea rapid trafic pentru afacerea dvs. Google Ads functioneaza in partea de sus a infrastructurii Google, permitand anunturilor sa apara numai pentru publicul relevant pentru compania dvs., pe orice tip de dispozitiv. Acest lucru inseamna ca nu aveti doar cresterea traficului pentru site-ul dvs., dar sunteti generatoare de trafic de calitate.

In plus, anunturile Google Ads apar la momentul potrivit pentru a creste sansele de a genera conversii. Acestea apar publicului atunci cand cauta sa cumpere produse similare cu ale tale prin cautarea Google sau google maps.

Anunturile Google Ads nu apar doar in paginile cu rezultate Google, ci si pe alte canale, cum ar fi YouTube sau Google Maps, printre altele.

Exista o multime de motive sa credem ca Google Ads este o platforma puternica in lumea marketingului. Anunturile grafice obtin peste 180 de milioane de afisari pe luna, iar 65% dintre utilizatorii care sunt gata sa cumpere fac clic pe anunturile Google Ads. Cumpararea a ceva ce ai vazut intr-un anunt YouTube devine din ce in ce mai frecventa.

Google Ads este o optiune fezabila pentru orice companie. Puteti adapta campaniile exact in functie de buget si de obiectivele dvs. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru a va face vazuti printre concurenta dvs., dar puteti viza cele mai specifice nise de pe piata dvs.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *