Greseli frecvente in decorarea locuintei

Share Button

Greseli frecvente in decorarea locuintei
Nu toata lumea se pricepe sa execute lucrari legate de domeniul constructiilor. Unii se pricep la amenajari interioare, altii la amenajari exterioare. Unii stiu sa construiasca garduri, altii sa monteze un acoperis. Pentru fiecare activitate in parte exista persoana potrivita pe care trebuie sa o alegi cu grija.

De asemenea, si materialele trebuie alese cu grija. Nu cumperi tencuiala decorativa clima protect atunci cand tu de fapt vrei sa dai un aspect mai placut mobilei de lemn, la fel cum nu cumperi lac pentru lemn atunci cand vrei sa-ti zugravesti casa la exterior.

Totul trebuie facut cu atentie si responsabilitate. Iti prezentam in cele ce urmeaza o serie de greseli pe care ar trebui sa le eviti atunci cand vrei sa te ocupi de decorarea locuintei tale. Inainte insa, vrem sa-ti recomandam un magazin online: www.adrenco.ro. Aici vei gasi si alte produse care te intereseaza, nu doar tencuiala decorativa clima protect.

Revenind la greselile pe care trebuie sa le evitam, o amintim pe prima dintre ele si anume faptul de a miza pe o singura culoare. Acest lucru este total neindicat deoarece la un moment dat ajunge sa nu mai fie atat de atractiv incaperea respectiva. Nuantele trebuie combinate cu caldura si gust, astfel incat sa faci cele mai inteligente alegeri.

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai un dormitor alb in totalitate: mobila alba, lenjerie alba, pereti albi, tavan alb, totul alb. Imagineaza-ti acum cum ar fi sa ai un dormitor in care sa predomine culoarea alb, insa sa se regaseasca draperii sau lenjerie de pat in culori pale, cum ar fi verde, galben sau alte culori preferate de tine.

O alta greseala frecvent intalnita este aceea in care alegi sa-ti decorezi totul ca la carte, sau cum ai vazut la alte persoane, fara a lua in considerare stilul tau personal de viata. La ce e referim aici? Daca ai un copil mic, imagineaza-ti cum ar arata dupa cateva saptamani o sufragerie alba, sau un dormitor alb.

pentru-pat.ro

Te poti trezi oricand cu mancare data pe jos sau cu mazgaleli pe pereti. De asemnea, culorile foarte deschise nu sunt potrivite nici pentru cei care au caini sau alte animale care pot murdari totul foarte usor.

Prea multa mobila sau prea multe lucruri de decor sunt iarasi vazute ca o greseala. Nu trebuie sa dai casei tale un aspect prea incarcat, deoarece poate deveni totul foarte obositor. Alege totul cu gust si nu incarca prea mult camerele.

Multi mai fac si greseala de a renova totul cum este la moda si ajung sa nu se simta acasa la ei in casa. Este extrem de important ca locul in care stai sa-ti inspire liniste, caldura si relaxare, fapt pentru care cel mai bine este in primul rand sa amenajezi totul asa cum iti place tie, nu cum se poarta.

Ceea ce unora le place, altora le displace. Totul tine de gustul fiecarei persoane in parte, iar asa cum stii si tu, gusturile nu se discuta. Nu uita, important este sa te simti tu bine in locuinta ta.

Telekom.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *