Hale metalice pentru orice buget

Telekom.ro
Share Button

Hale metalice pentru orice buget
Indiferent de nevoia dumneavoastra pentru depozitare sau de marimea activitatii companiei dumneavoastra, investitia in hale metalice este intotdeauna o investitie ideala din toate punctele de vedere. Vor exista intotdeauna momente in care veti avea nevoie de depozitarea echipamentelor intreprinderii dumneavoastra sau altor diverse articole iar pretul si viteza cu care se pot realiza aceste tipuri de constructii reprezinta principalul avantaj in alegerea lor.

Indiferent de sezon, in hale metalice temperatura este mereu constanta si usor controlabila de catre dumneavoastra, pastrand echipamentele sau articolele depozitate in stare intacta fara a fi susceptibile degradarii. Foarte usor de construit, halele metalice reprezinta o nisa accesibila oricarei companii indiferent de bugetul acesteia sau nivelul dezvoltarii companiei respective. Din contra, datorita posibilitatilor variate de stocare, halele metalice pot chiar ajuta companiile mici in a se dezvolta mai usor pe viitor.

Variantele disponibile pentru acest tip de hale sunt la fel de diversificate precum materialele utilizate in construirea acestora. Criteriul definitoriu este reprezentat de spatiul ocupat, mai precis de marimea acestuia, iar halelor le pot fi adaugate fatade de sticla, trape de fum, benzi pentru iluminarea acoperisului sau peretilor si asa mai departe. Accesorii ce, desigur, intra de obicei in pretul de achizitie al respectivei hale metalice, in functie de compania contractata pentru producerea lor si de necesitatile clientului contractant.

Halele metalice sunt alegerea ideala in momentul in care se doreste dezvoltarea unui plan cu riscuri ridicate, datorita costurilor scazute ale acestora dar si a faptului ca pentru un pret mic obtineti o capacitate de stocare foarte mare. Ca un exemplu, daca avem sediul companiei in orasul Cluj si dorim sa ne extindem in Reghin  insa data fiind fluctuatia pietei, riscurile sunt foarte mari, vom alege achizitionarea de hale metalice pentru a depozita articolele necesare pentru afacerea noastra.

In fond, nu ne vom arunca direct la construirea unui sediu impozant din beton cu structuri de beton armat, daca nu suntem siguri de viabilitatea ideii noastre, ci mai degraba vom alege o solutie temporara, pentru ca extinderea definitiva sa o facem intr-un moment mai prielnic. Chiar si in acest caz este necesar ca cei care se vor ocupa de constructia respectivelor hale, sa se potriveasca din punct de vedere al ideii de afaceri. O firma responsabila si orientata spre client dar si spre respectarea termenelor de predare si eficienta. O firma precum, Dkrconstruct.ro .

Orientarea spre client si spre nevoile acestuia este foarte importanta atat pentru dumneavoastra cat si pentru compania de constructii contractata. Deoarece, asa cum si dumneavoastra doriti sa anticipati nevoile clientilor dumneavoastra, si compania de constructii trebuie sa anticipeze nevoile clientului. Fie ca este vorba despre o idee adaugata planului dumneavoastra de constructie sau despre o modalitate de-a scade din pretul total al halei dorite.

Mergand pe principiul “clientul nostru este partenerul nostru,” ambele companii vor avea de castigat atat in prezent cat si in urma unor colaborari viitoare de succes. Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa va alegeti constructia dorita, fie ca este vorba de hale metalice, constructii de beton si asa mai departe… si sa dati start planului!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *