Tag Archives: HD

LG V10 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG in 2015

LG V10 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG in 2015
LG V10 este un LG G4 mai mare, cu mai multe facilitati ale camerei, un Second Screen si 2 camere frontale dual-angle, pentru selfie-uri. Nu este un telefon rau sub nici o forma, dar este intr-adevar foarte mare si destul de greu. Vrei huse LG originale? Gasesti pe AccesoriiGsm.ro!

Abordarea LG este una destul de simpla. G4 (urmat indeaproape de G5) face parte din piata de smartphone-uri mainstream, pentru cei care vor sa “consume” material. V10 este conceput si pentru acei utilizatori care vor sa “creeze” continut.

Acesta a fost unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile in 2015, asa ca ne bucuram sa va impartasim facilitatile care vor ramane exclusive liniei V a celor de la LG si ce fel de facilitati noi, vor aparea in seria G. Diferentele dintre V10 si G4 sunt destul de evidente.

Ce sunt televizoarele cu ecran curbat?

Ce sunt televizoarele cu ecran curbat?
Traim in secolul vitezei si, fie ca vorbim de televizoare, telefoane sau computere, toate evolueaza intr-un ritm extrem de rapid. Sa devenim putin nostalgici si sa ne reamintim cum erau televizoarele copilariei noastre si cum au ajuns sa fie televizoarele astazi. Daca in copilarie eram fericiti sa vedem desene animate alb-negru, astazi putem urmari aceleasi desene animate in format HD, 3D, pe plasme imense sau pe televizoare cu ecran curbat.