Idei de jocuri pe care sa le incerci pe telefon

Telekom.ro
Share Button

Idei de jocuri pe care sa le incerci pe telefonDaca te joci pe telefon si bateria nu te mai ajuta, e momentul sa intrii pe inlocuire acumulator Huawei. Ulterior unui upgrade, poti juca orice din lista de mai jos.

Badland

Lansat in 2013 si castigator al premiului Mobile Game of the Year in acelasi an, Badland este un joc de aventura care te pune in pielea unei mici creaturi care trebuie sa progreseze prin diverse medii pline de pericole.

Cu un gameplay si o premisa foarte simple, Badland este in cele din urma foarte reusit si ofera o experienta de joc incredibil de placuta datorita unei atmosfere sublime, datorata compozitiilor muzicale si grafice incantatoare.

Fallout Shelter

Cum adaptezi un joc ca Fallout, a carui ergonomie nu se preteaza la ecrane tactile, la mobil? Luand doar universul si creand un joc complet diferit. Asa s-a nascut Fallout Shelter, un joc placut de gestionare a resurselor care foloseste codurile din saga omonima.

Jucatorul trebuie sa dezvolte un adapost atomic pentru a gazdui supravietuitorii, optimizand productia de diverse resurse, populatia si capacitatile adapostului. Addictiv, Fallout Shelter este, de asemenea, solicitant, deoarece continua sa functioneze in absenta jucatorului.

Shadowgun Legends

Dezvoltat de Madfinger Games, creatorii seriei Dead Trigger, Shadowgun Legends este un FPS cu tenta de RPG, nu foarte diferit de Destiny (daca intelegeti ce vrem sa spunem). Lumea a fost invadata de extraterestri beligeranti, iar tu, in calitate de Shadowgun, un razboinic de elita care reprezinta speranta umanitatii, va trebui sa le reamintesti cu multe gloante in bufet ca oamenii nu o iau usor.

Un teren de start destul de simplu, care ascunde un titlu foarte frumos. Grafica este la fix, comenzile sunt perfect adaptate la dispozitivul mobil, exista o multime de misiuni single player si gameplay multiplayer (atat cooperativ, cat si competitiv). Acest titlu te va duce sa zdrobesti extraterestrii timp de zeci si zeci de ore.

Pokémon Go

Mai recomandati jocul Niantic, care a fost un fenomen in vara anului 2016, la patru ani de la lansare? Da, mai mult ca niciodata. Macar pentru a lauda extraordinarele sale capacitati federative si sociale, milioane de jucatori organizandu-se inca in grupuri de chat si intalnindu-se, intr-adevar, in miscare.

Ce alt joc mobil poate spune acelasi lucru? Dar si pentru a sublinia calitatea urmaririi sale, cu actualizari care imbogatesc in mod regulat experienta de joc si evenimente punctuale care promoveaza un anumit aspect.

Vanatoarea de Pokémon in aer liber, schimburile cu prietenii, raidurile multiplayer in arene (inclusiv la distanta sau doar pe baza de invitatie), luptele PvP din intreaga lume, luptele cu Team Rocket in timp ce defileaza in baloane cu aer cald, evolutiile speciale cu ajutorul obiectelor sau purificarea unor Pokémon obscuri.

Pokémon Go a fost incredibil de proaspat inca de la lansare. Fie ca o folosesti ca alibi pentru a te misca mai mult, fie ca suferi de o colectionarita acuta, nu ai niciun motiv sa nu o incerci.

Agar.io

Imaginati-va ca sunteti o celula intr-un rau de cultura. Trebuie sa cresti cat mai repede posibil, absorbind hrana inainte de a fi inghitit de celule mai mari decat tine.  Aceasta este ideea din spatele Agar.io, un joc grozav care poate fi jucat atat online, cat si pe smartphone.

pentru-pat.ro

Va recomandam versiunea pentru smartphone, care este mai usor de gestionat decat versiunea pentru browser. Masiv multiplayer, Agar.io creeaza dependenta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *