iPhone 6 si iPhone 6 Plus – conectivitate, memorie si alte caracteristici

Share Button

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – conectivitate, memorie si alte caracteristici
Se intampla, uneori, din cauza neatentiei sa producem pagube serioase ecranului telefonului nostru. In astfel de cazuri, cea mai buna solutie este sa realizam o inlocuirea display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre profesionistii de la Servicegsm.ro.

Imbunatatirile aduse conectivitatii

Cele doua telefoane inteligente produse de Apple, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ofera LTE mai rapid, cu suport pentru retele LTE avansate, ajungand la viteze de pana la 150 Mbps. Acestea ofera 20 de benzi LTE pentru o mai buna conectivitate atunci cand calatorim. Un test real de viteza a aratat castiguri impresionante de viteza pentru iPhone 6, fata de iPhone 5, atunci cand LTE-ul avansat este disponibil.

Cele doua dispozitive includ suport pentru „Voice over LTE” (VoLTE), care permite utilizatorilor sa realizeze apeluri telefonice de calitate superioara prin intermediul LTE. VoLTE va permite, de asemenea, utilizatorilor de pe retelele CDMA precum Verizon sa foloseasca voce si date simultan pentru prima data. VoLTE necesita sprijin atat din partea Apple cat si din partea operatorilor de telefonie, unii dintre acestia fiind de acord cu oferirea sprijinului pentru un astfel de serviciu.

In plus fata de imbunatatirile celulare aduse, iPhone 6 si iPhone 6 Plus reprezinta primele dispozitive iOS produse de Apple, care ofera suport pentru Wi-Fi 802.11ac. Wi-Fi 802.11ac este capabila sa ofere viteze de conectare care sunt de trei ori mai rapide decat cele existente in retelele 802.11n.

In fine, iPhone 6 suporta apeluri prin Wi-Fi, ceea ce duce la apeluri de calitate inalta, mai ales in situatiile in care semnalul retelei celulare este scazut. La fel ca in cazul LTE, apelarea prin Wi-Fi reprezinta un alt proces care are nevoie de ajutorul operatorilor de telefonie mobila. Insa, si in acest caz, exista deja operatori, precum T-Mobile, care s-au angajat pentru a oferi sprijin serviciului.

Memoria

Dupa cum am putut observa, ambele dispozitive continua sa ofere aceeasi cantitate de memorie, 1GB de RAM, exact ca in cazul lui iPhone 5S.

Sistemul de operare

Ambele dispozitive dispun de iOS 8, cel mai nou sistem de operare mobil produs de Apple. Principalul obiectiv al lui iOS 8 este acela de a imbunatati integrarea intre dispozitivele Apple, atat mobile, cat si de tip desktop, prin utilizarea „Continuity”.

Alte caracteristici

Ca si iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6 Plus continua sa ofere Touch ID, sistemul de securitate bazat pe amprente realizat de catre cei de la Apple. Cu sistemul de operare iOS 8, care este disponibil pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Touch ID va deveni si mai puternic, multumita integrarii unei parte terte Touch ID.

Touch ID reprezinta, de asemenea, o parte integranta a noii initiative de plata mobila Apple Pay, asa cum este antena NFC (Near Field Communication) inclusa in fiecare iPhone 6. Apple Pay este proiectat pentru a permite utilizatorilor sa plateasca pentru achizitionarea de produse de la mii de magazine retail doar cu o singura atingere de ecran.

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *