Tag Archives: iPhone 6

Sony Xperia E Dual – un smartphone modest

Sony Xperia E Dual – un smartphone modestAchizitionarea unei huse Sony iti poate fi foarte utila daca ai un astfel de telefon. Ea iti ofera protectia necesara pentru diferite situatii total neplacute.

O husa este mult mai ieftina decat un telefon si ea poate fi achizitionata si online, de pe site-ul www.magazingsm.ro. Vei gasi aici huse Sony de cea mai buna calitate, la cele mai convenabile preturi. Intra pe site si vezi lista de produse disponibile si alte detalii care te intereseaza.

Vom vorbi in cele ce urmeaza de un telefon marca Sony si anume Sony Xperia E Dual. Acesta este un smartphone de la Sony care are caracteristici destul de bune pentru pretul pe care il are.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – conectivitate, memorie si alte caracteristici

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – conectivitate, memorie si alte caracteristici
Se intampla, uneori, din cauza neatentiei sa producem pagube serioase ecranului telefonului nostru. In astfel de cazuri, cea mai buna solutie este sa realizam o inlocuirea display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre profesionistii de la Servicegsm.ro.

Imbunatatirile aduse conectivitatii

Cele doua telefoane inteligente produse de Apple, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ofera LTE mai rapid, cu suport pentru retele LTE avansate, ajungand la viteze de pana la 150 Mbps. Acestea ofera 20 de benzi LTE pentru o mai buna conectivitate atunci cand calatorim. Un test real de viteza a aratat castiguri impresionante de viteza pentru iPhone 6, fata de iPhone 5, atunci cand LTE-ul avansat este disponibil.

Ce telefon este mai subtire decat iPhone 6?

Ce telefon este mai subtire decat iPhone 6?
Pentru unii dintre utilizatori, grosimea telefonului nu are o importanta foarte mare si nu reprezinta un criteriu de alegere a noului smartphone. Cu toate acestea, un telefon extrem de subtire se remarca printr-un design atractiv si atrage toate privirile, mai ales daca vine echipat cu functii foarte bune.

Daca iPhone 7 se remarca prin grosimea sa redusa, de doar 6,7 de milimetri, telefonul Vivo X5 Max se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai subtiri telefoane. Acesta este conceput de catre chinezi si are o grosime de doar 4,75 milimetri.