LG 26CS460 – pe cat de mic pe atat de eficient

LG 26CS460 – pe cat de mic pe atat de eficient Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care doresc sa achizitioneze un televizor modern de dimensiuni mai mici , si care , evident , sa aiba un pret pentru un buzunar de criza , va invit sa va indreptati atentia catre unul dintre modelele propuse de compania sud-coreeana LG , LG 26CS460.

L-am gasit in oferta unui magazin online de electrice si electrocasnice incredibil , www.dwyn.ro , la un pret de 1.008 RON . Brand-ul dwyn.ro inseamna peste 9 ani de experienta pe piata romaneasca  , seriozitate , rapiditate  , siguranta , diversitate si nu in ultimul rand , calitate . Deschis 24h / zi , 7 zile / saptamana , acest minunat magazin online va pune la dispozitie o gama variata de televizoare led ieftine . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati cu incredere site-ul www.dwyn.ro .

Comertul online incepe sa prinda tot mai mult teren , comerciantii ofera produse si servicii de calitate  livrate intr-un timp foarte scurt , perfecte pentru buzunarul fiecaruia dintre noi . Shopping-ul online ofera o multime de avantaje , iar cel mai important dintre acestea cred ca este conservarea timpului liber , si totul la un click distanta .

Si acum sa revenim la minunatul televizor proaspat achizitionat care si-a gasit un loc perfect in incinta caminului personal . Am dorit sa fac o astfel de achizitie ‘’de mici dimensiuni’’ din pricina spatiului redus de care dispuneam .

Telekom.ro

Sa nu credeti ca numai televizoarele de mari dimensiuni sunt performante . Desi segmentul televizoarelor de mici dimensiuni nu prezinta foarte multe oferte iata ca se gasesc si modele precum LG 26CS460 , care desi nu este o noutate pe piata se vinde si acum foarte bine .

Acest televizor de mici dimensiuni ne propune un ecran LCD cu o diagonala de 66 centimetri , afisaj Hight Definition si un player multimedia integrat .

Desi este capabil sa redea doar o rezolutie HD si nu Full HD asa cum ma asteptam , adica 1366*768 pixeli , calitatea imaginii este de-a dreptul fantastica . Mai mult de atat tuner-ul digital DVB-C de care dispune acest televizor face ca imaginile derulate de canalele High
Definition sa fie spectaculoase ,

pentru-pat.ro

La capitolul sistem audio , LG 26CS460 dispune de doua boxe a cate 5W, Dolby Digital si Infinite Surround care ofera un sunet de cea mai buna calitate la o claritate fantastica .

Iar dotarile nu se termina aici , astfel televizorul mai dispune de un port USB , doua porturi HDMI ( prin intermediul carora televizoruol se conecteaza la laptop/PC sau alt tip de gadget-uri )  si  , desigur ,  toate celelalte intrari specifice ( intrari precum scart-ul ) .

Trebuie sa recunosc ca am simtit o usoara senzatie de dezamagire in momentul in care am constatat lipsa VGA-ului  , insa asa cum a venit a si disparut acesta senzatie neplacuta deoarece am descoperit ca acest ‘’ neajuns’’poate fi corectat cu ajutorul unui adaptor VGA-HDMI  . Astfel televizorul poate fi utilizat si ca monitor pentru calculatorul personal .

Ca o concluzie , personal cred ca un astfel de TV este o alegere potrivita in special pentru camerele de mici dimensiuni si , in plus ,  promite un consum de maxim 59W .

‘’Calitate la un pret excelent  ‘’ – o caracterizare in doar cateva cuvinte a televizorului LG 26CS460 .


Ultimele stiri despre LG .

1. LG invites you to splash around with Optimus GJ, a water-resistant phone for Taiwan
2. LG Optimus L3 II review
3. LG Optimus F3 leak reveals 4G speed in low-end handset
4. LG Announces 2013 LG Smart TV with Magic Remote

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *