LG V10 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG in 2015

Share Button

LG V10 – unul dintre cele mai bune smartphone-uri de la LG in 2015
LG V10 este un LG G4 mai mare, cu mai multe facilitati ale camerei, un Second Screen si 2 camere frontale dual-angle, pentru selfie-uri. Nu este un telefon rau sub nici o forma, dar este intr-adevar foarte mare si destul de greu. Vrei huse LG originale? Gasesti pe AccesoriiGsm.ro!

Abordarea LG este una destul de simpla. G4 (urmat indeaproape de G5) face parte din piata de smartphone-uri mainstream, pentru cei care vor sa “consume” material. V10 este conceput si pentru acei utilizatori care vor sa “creeze” continut.

Acesta a fost unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile in 2015, asa ca ne bucuram sa va impartasim facilitatile care vor ramane exclusive liniei V a celor de la LG si ce fel de facilitati noi, vor aparea in seria G. Diferentele dintre V10 si G4 sunt destul de evidente.

LG V10 este un telefon mai mare si are mai multe optiuni. Are si un ecran secundar, lucru pe care il putem observa la diferiti producatori de telefoane mobile, din cand in cand, dar de multe ori fara prea mare succes.

Prima in teste a intrat versiunea coreeana a LG V10. Aceasta este versiunea SK Telecom (LG-F600S), iar asta inseamna cateva lucruri: In primul rand, telefonul este incarcat cu software specific coreean, pe care nu il veti gasi niciodata de exemplu, la acelasi device lansat in Statele Unite.

Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 5.11 (cu build-ul LMY47V), din acest punct de vedere fiind asemanator cu device-ul din SUA.

Cea mai mare diferenta este faptul ca acest telefon nu are si latimea de banda specifica, potrivita pentru continentul Nord-American. S-a testat de asemenea si versiunea acestui telefon pentru T-Mobile.

pentru-pat.ro

Telefonul LG V10 s-a comportat admirabil in toate testele. Semnalul captat din retea a fost unul foarte bun si nu au existat intreruperi sau caderi ale acestuia. Vitezele de conectare si de lucru in retea sunt excelente, fara slow-down-uri sau probleme de acoperire.

Dupa rapoartele anumitor utilizatori, acesta este un telefon pe care wi-fi-ul merge foarte bine, iar functia de HD Calling este intr-adevar una HD (high definition) si nu doar marketing, cum am putut observa in trecut la alti producatori sau la alte modele. Viata bateriei este si ea mai buna decat multi s-ar fi asteptat.

In timpul folosirii pe parcursul unei zile – putin web browsing, trimiterea unui numar destul de mare de email-uri, telefoane si scurte sesiuni de jocuri – bateria consumata ajunge la maxim 60-70 de procente, lasandu-ne cu destula energie si pentru a doua zi. Daca telefonul este folosit moderat, acesta va tine fara probleme 2 zile, fara sa-l bagati la incarcat.

GPS-ul, Wifi si Bluetooth-ul functioneaza si ele excelent, mai bine decat ne-am fi asteptat, fara un impact semnificativ asupra duratei de viata a bateriei, un avantaj major fata de alte modele unde folosirea wi-fi-ul aduce un impact semnificativ in durata de viata a acumulatorului.

Asa cum am spus si mai sus, V10 este mai mare decat G4, are un display mai mare cu 0.2 inch (de la 5.5 la 5.7) si este cu 1 cm mai lung, dar nu putem sa nu vi-l recomandam. Multitudinea facilitatilor si device-ul in sine care functioneaza excelent, sunt elemente care va vor face cu siguranta sa-l apreciati de la prima butonare.

Telekom.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *