Tag Archives: masina

Sofatul si boala

Sofatul si boala
Nu conteaza daca esti tanar sau batran, barbat sau femeie, sofer profesionist sau sofer incepator. Orice sofer din Romania are obligativitatea de a incheia o asigurare RCA daca are masina.

Proprietarul oricarei masini trebuie sa aiba in vedere acest aspect si sa nu-l ignore. Daca vrei sa calculezi cu usurinta pretul unei astfel de asigurari, ti-ar fi de mare folos un calculator RCA pe care-l poti folosi intr-un mod simplu si rapid intrand pe www.rcaautoieftin.ro.

Dupa ce folosesti un calculator RCA si calculezi costurile necesare, poti incheia pe acelasi site o polita de asigurare online. Totul se desfasoara foarte usor. In plus, aici conteaza daca esti tanar sau mai in varsta, deoarece poti beneficia de anumite reduceri. Pentru detalii viziteaza site-ul.

Anvelopele second – hand

Anvelopele second – hand

La capitolul anvelope de iarna, nu toti soferii stau foarte bine. Cum se apropie sezonul rece, fiecare sofer care vrea sa-si foloseasca masina pe timp de iarna, trebuie sa o echipeze in mod corespunzator. Cum temperaturile au inceput sa coboare sub 7 °C, tot mai multi soferi se gandesc la a-si achizitiona anvelope de iarna.

Cat de sigure sunt scaunele auto copii?

Cat de sigure sunt scaunele auto copii?

Daca doriti sa achizitionati scaune auto copii adapte copilului dumneavoastra, atunci puteti accesa cu incredere site-ul www.allkids.ro, ce ofera o gama diversificata de scaune pentru copii. Daca va intrebati cat de sigure sunt scaunele auto copii, acestea permit cresterea sigurantei copilului pe perioada efectuarii plimbarilor cu masina, indiferent de durata acestora.