Metode de reducere a costurilor la asigurarea auto

Share Button

Metode de reducere a costurilor la asigurarea autoSoferii experimentati cunosc foarte bine faptul ca se poate obtine un rca ieftin online, printr-un simplu clic. De aceea, un astfel de rca ieftin online poate fi achizitionat de pe Rcautoieftin.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.

Din cauza naturii litigioase a societatii noastre si a costului ridicat al vehiculelor, ratele de asigurarea auto sunt destul de mari. Vestea proasta este ca pretul asigurarii nu pare a se diminua prea curand.

Vestea buna, insa, este aceea ca exista lucruri pe care le putem face pentru a micsora povara pentru portofelul nostru. Haideti sa vedem cateva metode sau sfaturi pe care le putem folosi pentru a economisi cativa banuti din asigurarea auto.

1. Asigurarea mai multor masini sau a mai multor soferi

Daca obtineti un pret de la o companie de asigurari pentru un singur autovehicul, acesta ar putea fi un pret mai mare decat daca ati fi cerut o asigurare pentru mai multe masini sau mai multi soferi.

Acest lucru se datoreaza faptului ca societatile de asigurari tin la afacerea lor si sunt dispusi sa reduca preturile atata vreme cat pot face rost de mai multi clienti. Pentru a obtine un discount, intrebati agentul sau compania de asigurari daca va puteti califica si obtine un pret bun.

pentru-pat.ro

In general vorbind, mai multi soferi trebuie sa locuiasca in aceeasi resedinta si trebuie sa fie rude de sange sau prin alianta. Doua persoane care nu indeplinesc un grad de rudenie ar putea, totusi, sa obtina un discount. Cu toate acestea, acestea trebuie sa detina impreuna un autovehicul.

De altfel, unele companii ar putea oferi un discount la asigurarea auto in cazul in care aveti si alte polite (asigurare de proprietate, medicala etc.). Tot ce trebuie sa faceti este sa intrebati agentul sau firma de asigurari si sa vedeti daca astfel de reduceri sunt disponibile si aplicabile.

2. Pastrati un palmares curat

Nu trebuie sa mai spunem ca cu cat cineva produce mai multe accidente sau are mai multe incalcari ale legii, cu atat el sau ea va trebui sa plateasca mai mult pentru asigurarea auto. Pentru cei care nu stiu, punctele unui sofer sunt evaluate, in principal, dupa incalcarile regulilor de circulatie. In general vorbind, mai multe puncte pot duce la prime de asigurare mai mari.

3. Faceti un curs de conducere defensiva

Uneori, companiile de asigurari pot oferi un discount pentru cei care finalizeaza un curs de conducere defensiva. De asemenea, in unele cazuri, un conducator auto poate reduce numarul de puncte, dupa care se face evaluarea pentru obtinerea unei asigurari auto, prin absolvirea unor cursuri de conducere defensiva, prevenire a accidentelor sau alte tipuri.

Telekom.ro

Trebuie sa va asigurati ca intrebati agentul sau firma de asigurari cu privire la o astfel de reducere inainte de a semna polita. La urma urmei, este important ca efortul depus sa fie meritat, iar costul cursului sa fie echivalat cu reducerea politei de asigurare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *