Tag Archives: mobil

Ce reprezinta webdesign-ul “invizibil”?

Ce reprezinta webdesign-ul “invizibil”?
Webdesign-ul nu este intotdeauna o arta “la vedere”. Poate fi de multe ori subtil sau nedefinibil. Destul de simplu, de cele mai multe ori, webdesign-ul de calitate este invizibil. Ce inseamna asta?

Ca sa fim clari – design-ul invizibil al unui website nu inseamna adaugarea de layer-uri sau elemente transparente sau intelesuri ascunse ale unor proiecte.

Este despre crearea unor proiecte exceptionale, orientate catre user , ce sunt perfect functionale.  Pentru un proiect de web design la cele mai inalte standarde de calitate, viziteaza-i pe cei de la It Exclusiv.

Cum sa alegi un acumulator original pentru telefonul tau?

Cum sa alegi un acumulator original pentru telefonul tau?
Chiar daca sunt dispozitive foarte avansate din punct de vedere al tehnologiei incorporate, telefoanele mobile au nevoie de multe ori de piese de schimb si de acumulatori originali , in cazul in care durata de viata a acumulatorului vechi a fost depasita. Cele mai expuse acestei probleme sunt telefoanele mobile folosite intens de catre utilizatorii lor.

Cei care cauta acumulatori originali pentru telefoanele mobile au de ales dintr-o gama bogata de produse. Pretul lor este accesibil, el fiind mai ridicat pentru bateriile cu capacitate mare, specifice telefoanelor mai avansate. Unul dintre cele mai ieftine este cel al modelului de telefon Nokia BL-4CT SWAP, insa si acumulatorii pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190 se pot cumpara la un pret avantajos.

Accesoriu sau jucarie?

Accesoriu sau jucarie?Un lucru nou aparut in industria de accesorii telefoane este o serie de accesorii ce arata intr-un fel deosebit, functioneaza intr-un mod amuzant, si se adreseaza utilizatorilor de telefonie mobila, de pana intr-o anumita varsta.

Acestea sunt accesoriile de telefon, pentru copii. Prima oara cand auzi de ceva de acest gen, poti crede ca este o gluma, sau ca sunt doar anumite accesorii normale, ca pentru orice telefon, ce sunt numite “pentru copii”, doar datorita culorilor vesele, pe care le au ca model. Insa nu este doar atat, la o privire mai de aproape, accesoriile pentru copii chiar fac parte, cu drepturi depline, din categoria accesorii telefoane.