Motive importante pentru care ar trebui sa inlocuiesti parbriz masina ta

pentru-pat.ro
Share Button

Motive importante pentru care ar trebui sa inlocuiesti parbriz masina taDe fapt, o masina este una dintre cele mai importante investitii care este utilizata in principal ca mijloc de transport la locul de munca, colegiu sau pentru alte activitati.

De aceea, ingrijirea masinii tale este extrem de importanta. Ceva pe care trebuie sa va concentrati in mentinerea vehiculului include inlocuiri de ulei, rotatia anvelopelor si alinierea.

Ultimul lucru care este adesea trecut cu vederea este inlocuirea parbrizului masinii. Iata cateva motive principale pentru care ar trebui sa o faceti:

  1. Fisurile pot fi un dezastru: Soferii al caror parbriz este deteriorat intreaba intotdeauna daca este necesar sa se repare toate fisurile, aschii, vibratiile sau zgarieturile de pe parbriz si raspunsul.. este da.
  2. Din mai multe motive, cele ieftine pot fi o mare distragere a atentiei atunci cand conduci. Fisurile apar de obicei in centrul parbrizului masinii tale, prin urmare vor fi un obstacol atunci cand trebuie sa obtii o vedere corecta asupra drumului.
  3.  Pentru a evita sa va puneti in pericol pe dumneavoastra si pe pasager, este important sa inlocuiti parbrizul cat mai curand posibil.
  4.  Din motive de siguranta: Principalul motiv pentru un parbriz este de a oferi o protectie excelenta tuturor celor din interiorul masinii, iar atunci cand exista un cip in parbriz, este foarte probabil ca intreaga suprafata sa devina in weekend.
  5. Chiar daca exista o mica fisura, asigurati-va ca o reparati rapid pentru a evita daunele majore in viitor.
  6.  Evitati complicatiile juridice: Mai multe state impun amenzi si amenzi soferilor care au masina cu parbrizul spart. Motivul acestor sanctiuni este pericolul asociat parbrizului spart. Prin urmare, pentru a evita orice fel de astfel de situatii, va este usor sa inlocuiti parbrizul cat mai curand posibil.
  7.  Suport cadru: Un parbriz de ingrijire adecvata faciliteaza intotdeauna suportul cadrului. Acesta este motivul pentru care fisurile si problemele din parbriz reduc suportul vehiculului dvs., ceea ce, mai devreme sau mai tarziu, are consecinte mai intense. O masina care are parbrizul spart este mai susceptibila la daune in cazul unui accident.
  8.  O viata mai buna pentru lamele stergatoarelor: Lamele stergatoarelor care sunt instalate pe exteriorul masinii sunt expuse in mod constant la razele ultraviolete, ceea ce le deterioreaza calitatea. Un parbriz zgariat sau murdar va deteriora si umezi functionalitatea lamelor stergatoarelor. Prin urmare, asigurati-va ca parbrizul este in stare buna, astfel incat lamele stergatoarelor sa functioneze corect.

Deci, nu-l ai. Este esential sa reparati sau sa inlocuiti parbrizul daca apar fisuri, aschii sau zgarieturi. Siguranta dumneavoastra si siguranta pasagerilor pe sosea sunt in joc atunci cand apar aceste probleme, asa ca nu fiti neglijenti si luati prea mult timp pentru a merge la un tehnician certificat.

www.parbrizeacasa.ro este locul in care vei gasi mai multe produse pe care sa le utilizezi pentru masina ta.

De-a lungul duratei de viata a masinii vor avea loc evenimente neprevazute, iar sticla poate suferi daune sau spargeri in orice moment, dar o buna intretinere va va ajuta sa profitati la maximum de performanta sa si sa o pastrati timp de multi ani. Urmati aceste sfaturi pentru a nu fi nevoie sa va schimbati parbrizul din timp.

Inlocuiti perii la fiecare 12 luni

Perii in stare proasta pot lasa zgarieturi pe parbriz. Oboseala la volan ar creste, iar vizibilitatea soferului ar fi compromisa, ceea ce ar contraveni regulilor elementare de siguranta rutiera.

O referinta buna pentru a inlocui acest dispozitiv care integreaza toate masinile sunt de 12 luni, desi in unele cazuri, ca si in cazul vehiculelor care sunt utilizate putin, acel timp poate fi de pana la 24 de luni. Retine ca exista multi factori care le deterioreaza, cum ar fi caldura extrema si frigul, inghetul sau praful. Preturile pensulelor variaza foarte mult in functie de brandul pe care il alegeti, desi este o investitie care, fara indoiala, merita.

Aflati cum sa tratati parbrizul atunci cand ingheata

Daca esti unul dintre cei care au grija de masina ta vei sti ca iarna, daca a inghetat, sticla poate fi total afectata de temperatura scazuta. In acest fel s-ar putea sparge. Foloseste sistemul de aer conditionat al masinii tale si asteapta cateva minute pentru ca sticla sa ia treptat temperatura. Asigurati-va ca jetul de aer nu merge direct la sticla, ci incalzeste cabina si ajunge la parbriz indirect. In mod ideal, cristalul ar trebui sa se dezghete progresiv. Pentru a elimina gheata nu utilizati obiecte care pot deteriora sticla, cum ar fi cardurile de credit sau altele.

Stergatorul de parbriz este cel mai bun aliat al tau

Telekom.ro

Curata parbrizul inainte de a fi foarte murdar, pentru ca te va costa mai putin si vei obtine rezultate mai bune. Pe langa indepartarea temeinica a murdariei, atunci cand faceti spalarea generala a masinii, amintiti-va sa umpleti din cand in cand lichidul stergatorului de parbriz (unele modele detecteaza nivelul scazut si il comunica soferului in tabloul de bord).

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *