O sa ajungem sa construim case si pe Luna?

Share Button

O sa ajungem sa construim case si pe Luna?
Ati observat cum unii oameni aleg sa isi construiasca casele inafara oraselor? Ati observat ca toti tind sa se indeparteze de orase, motivand nevoia de aer mai curat?

Cum nu conteaza daca sunt la 20 de km de un magazin, serviciu sau scoala, pentru ca firmele de constructii case ii sfatuiesc, pentru un profit mai bun cei drept, ca zonele respective vor fi populate si se vor construii cu timpul magazine, benzinarii, policlinici, mall-uri? Daca si dumneavoastra ati observat toate acestea, atunci traiti in Romania anului 2014.

Majoritatea firmelor de construnctii case se axeaza pe dorinta romanului, care in lipsa de bani pentru casa de domiciului, casa de vacanta la mare, casa de vacanta la munte si casa la tara, prefera sa isi construiasca o singura casa cu piscina, acolo unde aerul este mai rarefiat, si anume in afara oraselor.

Telekom.ro

Firmele de constructii case ca multe alte firme, ce castiga in principal din vanzari, gandesc prin prisma profitului si nu prin prisma confortului fizic dar si financiar al clientului. Pentru ca automat daca ajungi sa locuiesti inafara unui oras, vei necesita in scurt timp si masina, ceea ce inseamna o cheltuiala in plus.

Un exemplu de firma de constructii care insa lucreaza cu profesionalism si deasemenea pentru client, nu pe spatele clientului, este DKR Construct, acesti profesionisti sunt din Cluj si sunt un exemplu de “asa DA” pe piata imobiliara. Mai multe informatii despre ceea ce ei va pot oferii, regasiti pe site-ul firmei, dkrconstruct.ro .

Statistic vorbind nu mai avem locuri sa construim cimitire,  din cauza multitudinii de case construite in afara oraselor. In curand probabil o sa ne intoarcem la America anilor 1800, unde mai ales in zonele rurale oamenii isi ingropau mortii in curtea casei personale. Doar astfel nu vom mai avea nevoie de cimitire, si toata lumea isi va putea construi case pe terenurile ce imprejmuiesc orasele, pana la distante de 60-70 de km departare de acesta.

pentru-pat.ro

Poate pentru multi ceea ce tocmai ati citit vi se pare amuzant, dar este din pacate crudul adevar intalnit in industria constructiilor de case, al tarii in care traim. Fiecare vrea sa construiasca pe unde nici prin gand nu iti trece, iar firmele de constructii case, daca nu sunt din categoria celor care se respecta, dau “apa la moara” acestui fenomen, pentru satisfactia financiara pe care o aduce fiecare casa ridicata in parte.

Pentru beneficiul dumneavoastra si o tara mai bine organizata din punct de vedere imobiliar, alege-ti o firma care se respecta si isi respecta clientii atunci cand va hotarati sa va ridicati o casa.

Asadar, ce credeti ? Vom ajunge sa construim si pe Luna ? Pentru ca doua lucruri sunt clar stiute. In primul rand, daca se iveste posibilitatea si mai sunt si cateva voci care iti spun ca acesta este cel mai intelep lucru pe care il poti face, totul se rezolva, chiar daca este pe Luna sau pe Marte. Si cel de-al doilea lucru cert, este ca daca romanul isi pune in cap sa dobandeasca ceva, reuseste.

Alte stiri actuale :

1. 10 case din Romania
2. Februarie, luna proiectelor şi a viselor
3. ANL va construi 300 de case noi pentru rromi
4. Ce alegem: Prima Casă sau credit ipotecar?
5. Ce constructie noua va aparea pe locul uneia dintre cele mai frumoase case demolate in Bucuresti

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *