Ponturi si strategii sigure pentru pariurile pe meciuri live

Share Button

Ponturi si strategii sigure pentru pariurile pe meciuri live
Daca vrei sa inregistrezi profituri decente la pariuri pe meciuri live  citeste cu foarte mare atentie acest articol . Sunt convinsa ca  multe ori ai pierdut la pariuri din cauza surprizelor . Tocmai din dorinta de a te ajuta ,  site-urile dedicate pariurilor , cum este si www.e-pariuri.ro , iti pun la dispozitie o multime de informatii si o sectiune speciala unde poti  viziona online anumite partide .

Pentru a avea succes trebuie sa faci o analiza corecta a meciului inainte de a paria . Toate informatiile de care ai nevoie , de la clasamente  la un forum de specialitate pana la o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei (‘’biletul zilei’’) , sunt la dispozitia ta pe http://www.e-pariuri.ro/meciuri-live-pe-net.php .  

Gama de meciuri live oferite de site-urile dedicate pariurilor nu este foarte diversificata insa contine cele mai pariate si mai interesante partide .
Daca vrei sa ai succes la pariuri online , pe langa analiza meciurilor ai nevoie si de anumite ponturi , strategii , secrete . In cele ce urmeaza am realizat o selectie a celor mai des utilizate ponturi .

Pariuri pe sume mici sau pariuri pe sume mari ? Tu ce ai alege ? Cei mai apreciati pariori profesionisti sunt de pare ca , calitatea este mai importanta decat cantitatea . Aceasta afirmatie este in totalitatea adevarata avand in vedere ritmul extrem de rapid cu care se  desfasoara pariurile live . Este foarte dificil sa gasesti ‘’meciuri sigure’’ atunci cand intri in sfera pariurilor live .

Telekom.ro

Un parior profesionist care este adeptul caselor de pariuri stradale  studiaza foarte bine statisticile si clasamentele timp de o saptamana , dupa care mizeaza o suma considerabila numai pe rezultatul unei partide . O alegere inteligenta spun eu .

In cazul pariurilor live lucrurile stau total diferit , de cele mai multe ori in luarea unei decizii intervine hazardul , ceea ce noi numim noroc , dealtfel un factor determinant . Cu alte cuvinte , in pariurile online exista o variatie foarte mare .Tocmai din acest motiv nu este recomandat sa mizezi o suma mare pe un singur eveniment .

Un parior care stie sa joace inteligent are grija de modul in care isi distribuie banii . Ceea ce inseamna ca 10 pariuri a cate 10 lei fiecare iti asigura o mai mare probabilitate de castig decat un singur pariu de 100 lei .

Pariorii profesionisti isi fixeaza anumite scopuri si anumite limite pe care nu le depasesc niciodata . Autocontrolul joaca un rol esential in succesul la pariuri . De exemplu , ai avut noroc si pana la pauza unui meci inregistrezi 500 de lei castig . Un amator o sa parieze in continuare , fara logica , si cel mai probabil o sa piarda toti banii .

Pentru ca sistemul de pariere pe care l-ai ales sa functioneze este important sa iti stabilesti o suma maxima pe care o poti pierde si o suma maxima de castig . In momentul in care atingi suma maxima de castig te opresti din pariat .

De exemplu , ai o banca de 500 de lei , ideal ar fii sa iti doresti un castig maxim de 250 lei . Odata atins acest obiectiv iei sistemul de la zero .Niciodata sa nu pariezi toti banii din banca pe un singur eveniment sportiv . Daca vrei sa joci inteligent nu risca mai mult de 10-25% din suma de care dispui .

Pariurile pe meciurile live pot deveni o sursa constanta de castig pe termen lung in conditiile in care tratezi subiectul cu seriozitate .

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *