Ponturi si strategii sigure pentru pariurile pe meciuri live

pentru-pat.ro
Share Button

Ponturi si strategii sigure pentru pariurile pe meciuri live
Daca vrei sa inregistrezi profituri decente la pariuri pe meciuri live  citeste cu foarte mare atentie acest articol . Sunt convinsa ca  multe ori ai pierdut la pariuri din cauza surprizelor . Tocmai din dorinta de a te ajuta ,  site-urile dedicate pariurilor , cum este si www.e-pariuri.ro , iti pun la dispozitie o multime de informatii si o sectiune speciala unde poti  viziona online anumite partide .

Pentru a avea succes trebuie sa faci o analiza corecta a meciului inainte de a paria . Toate informatiile de care ai nevoie , de la clasamente  la un forum de specialitate pana la o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei (‘’biletul zilei’’) , sunt la dispozitia ta pe http://www.e-pariuri.ro/meciuri-live-pe-net.php .  

Gama de meciuri live oferite de site-urile dedicate pariurilor nu este foarte diversificata insa contine cele mai pariate si mai interesante partide .
Daca vrei sa ai succes la pariuri online , pe langa analiza meciurilor ai nevoie si de anumite ponturi , strategii , secrete . In cele ce urmeaza am realizat o selectie a celor mai des utilizate ponturi .

Pariuri pe sume mici sau pariuri pe sume mari ? Tu ce ai alege ? Cei mai apreciati pariori profesionisti sunt de pare ca , calitatea este mai importanta decat cantitatea . Aceasta afirmatie este in totalitatea adevarata avand in vedere ritmul extrem de rapid cu care se  desfasoara pariurile live . Este foarte dificil sa gasesti ‘’meciuri sigure’’ atunci cand intri in sfera pariurilor live .

Un parior profesionist care este adeptul caselor de pariuri stradale  studiaza foarte bine statisticile si clasamentele timp de o saptamana , dupa care mizeaza o suma considerabila numai pe rezultatul unei partide . O alegere inteligenta spun eu .

In cazul pariurilor live lucrurile stau total diferit , de cele mai multe ori in luarea unei decizii intervine hazardul , ceea ce noi numim noroc , dealtfel un factor determinant . Cu alte cuvinte , in pariurile online exista o variatie foarte mare .Tocmai din acest motiv nu este recomandat sa mizezi o suma mare pe un singur eveniment .

Un parior care stie sa joace inteligent are grija de modul in care isi distribuie banii . Ceea ce inseamna ca 10 pariuri a cate 10 lei fiecare iti asigura o mai mare probabilitate de castig decat un singur pariu de 100 lei .

Pariorii profesionisti isi fixeaza anumite scopuri si anumite limite pe care nu le depasesc niciodata . Autocontrolul joaca un rol esential in succesul la pariuri . De exemplu , ai avut noroc si pana la pauza unui meci inregistrezi 500 de lei castig . Un amator o sa parieze in continuare , fara logica , si cel mai probabil o sa piarda toti banii .

Pentru ca sistemul de pariere pe care l-ai ales sa functioneze este important sa iti stabilesti o suma maxima pe care o poti pierde si o suma maxima de castig . In momentul in care atingi suma maxima de castig te opresti din pariat .

De exemplu , ai o banca de 500 de lei , ideal ar fii sa iti doresti un castig maxim de 250 lei . Odata atins acest obiectiv iei sistemul de la zero .Niciodata sa nu pariezi toti banii din banca pe un singur eveniment sportiv . Daca vrei sa joci inteligent nu risca mai mult de 10-25% din suma de care dispui .

Pariurile pe meciurile live pot deveni o sursa constanta de castig pe termen lung in conditiile in care tratezi subiectul cu seriozitate .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *