Probleme si solutii comune pentru Galaxy S10

pentru-pat.ro
Share Button

Probleme si solutii comune pentru Galaxy S10Pentru fanii Android care au nevoie de un nou smartphone, cu siguranta dispozitivele Samsung Galaxy S10 reprezinta la momentul de fata una dintre cele mai bune optiuni.

Aceste dispozitive au specificatii tehnice uimitoare, au un design minunat si cu siguranta se afla pe lista de cumparaturi a tinerilor pasionati de telefoane foarte performante.

Cu toate acestea insa, desi discutam despre Samsung ca fiind cel mai renumit producator de pe piata, si despre aceste modele din gama de varf, exista totusi situatii in care telefoanele Galaxy S10 pot avea probleme, iar uneori ajung chiar pe mana specialistilor in reparatii Samsung Bucuresti.

Vom vedea in continuare cateva exemple de probleme si solutii comune pentru telefoanele Samsung Galaxy S10, pe care cu siguranta utilizatorii, dar si cei care doresc sa isi cumpere un asemenea smartphone, ar trebui sa le cunoasca.

  1. Autonomie slaba a bateriei

Cu baterii considerabil mai mari decat modelele anterioare din gama S, noua gama Galaxy S10 are o durata de viata a bateriei mult imbunatatita. Cu toate acestea, subiectele de pe forumul XDA Developers sugereaza ca unii utilizatori se confrunta cu descarcarea bateriei chiar si atunci cand nu isi folosesc telefoanele, unele telefoane pierzand 30% din incarcare atunci cand sunt lasate peste noapte.

Cauza poate fi de exemplu o problema cu senzorii de proximitate ai telefonului, ceea ce inseamna ca ecranul telefonului porneste accidental in timp ce se afla intr-un buzunar sau o geanta, contribuind la bateriei.

Pentru a preveni eroarea senzorului de proximitate sa va afecteze, este mai bine sa opriti afisajul intotdeauna seara cand va puneti la somn, pana dimineata, urmand pasii: Setari > Blocare ecran, si debifati Always On display. Apoi accesati Setari > Functii avansate > Miscari si gesturi si debifati Ridicati pentru a va trezi dispozitivul.

  1. Supraincalzirea

De cand au existat acele probleme cu bateriile dispozitivelor Galaxy Note 7 de la Samsung, oamenii au fost mult mai atenti in ceea ce priveste temperatura de functionare a smartphone-ului pe care il detin. In timp ce Samsung si-a remediat fiasco-ul bateriei, multi utilizatori au intrebari despre ceea ce este normal si ce nu, cand vine vorba de temperatura telefonului lor.

Un telefon cald la atingere nu este o problema; este relativ normal. Cu toate acestea, aceasta pare a fi o problema recurenta pentru telefoanele Samsung precum Galaxy S10 , S10 Plus si S10e . In timp ce unii utilizatori raporteaza doar probleme minore cu telefoanele lor calde, altii au raportat probleme tehnice severe cu telefoanele care se supraincalzesc prea repede si descarca bateriile intr-un mod extrem de rapid.

Este intotdeauna o idee buna sa tineti telefonul departe de factorii de mediu care contribuie la supraincalzirea. Asigurati-va ca tineti telefonul departe de lumina directa a soarelui.

  1. Probleme de incarcare

Unele telefoane din aceasta gama de la Samsung, se confrunta cu o astfel de problema. In aceste conditii este foarte important ca inainte de a va deplasa cu telefonul intr-un service de reparatii Samsung Bucuresti, sa va asigurati ca ati facut toate verificarile necesare.

Incercati daca aveti la indemana un alt incarcator compatibil, sa vedeti daca telefonul se poate incarca folosind un alt accesoriu. Daca da, cel mai probabil incarcatorul este defect.

Telekom.ro

Daca nu se incarca telefonul nici cu un alt incarcator, atunci sunt foarte mari sansele sa fie vorba despre o defectiune la portul de incarcare a telefonului. In aceste conditii, specialistii de la service vor remedia problema, inlocuind vechea componenta, cu o mufa noua de incarcare. In afara acestei probleme, orice alta defectiune hardware sau software ar avea telefonul, aceasta va putea fi rezolvata intr-un service gsm.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *