Recomandari de jocuri pe telefon pentru copii

Telekom.ro
Share Button

Recomandari de jocuri pe telefon pentru copiiJocurile pentru copii sunt un subiect sensibil, in special in zilele de astazi cand copiii se maturizeaza mult mai repede. Asadar, in acest articol, am conceput o lista cu jocuri educative si cu tematica adaptata copiilor, astfel incat micutul tau sa aiba acces doar la continutul adecvat varstei sale. Fiecare joc din aceasta lista este perfect sigur pentru copii, iar majoritatea nu prezinta optiuni pentru micro tranzactii sau reclame jignitoare. Iata cele mai bune jocuri pentru copii, pe care le poti utiliza oricand pe smartphone.

Jocuri pentru copii Bubadu

Bubadu este un studio care a lansat numeroase jocuri pentru copii. Nu toate sunt uimitoare, dar un numar mare dintre acestea merita testate. Seria nu este intotdeauna educativa, dar este distractiva pentru cei mici, deoarece include jocuri despre meseria de medic, cum ne putem face cumparaturile sau chiar despre igiena bucala. De altfel, in aceste jocuri copii pot preparara prajituri sau pot construi diverse lucruri. Fiecare joc are propriul set de controale, dar nu sunt dificil de invatat, iar modul de control al intregii serii este simplu si usor de inteles de majoritatea copiilor. Ai putea descarca gratuit majoritatea jocurilor de la Bubadu si sa te joci impreuna cu copilul tau.

Copilul tau va fi foarte incantat sa se joace, dar nu va fi deloc incantat sa stea non stop conectat la priza pentru ca bateria se descarca vazand cu ochii si de aceea este bine sa incepi sa cauti un acumulator telefon iPhone   sau pentru modelul tau de telefon.

Jocurile pentru copii Endless

Endless este o colectie de jocuri pentru copii. Exista numeroase aplicatii in colectie, inclusiv Alfabetul Endless, Cititorul Endless, Numerele Endless si Spaniola Endless. Jocurile sunt relativ simple de jucat si sunt educative pentru cel mic.

Intellijoy

Intellijoy este un dezvoltator din Magazinul Google Play, specializat in jocuri pentru copii. Exista aplicatii simple precum Connect the Dots si ABC Letters, alaturi de jocuri recreative, cum ar fi Pictura copiilor si Puzzle-uri. Majoritatea aplicatiilor si jocurilor de la Intellijoy sunt extrem de apreciate de parinti, si, totodata, sunt si preferatele copiilor mici. Poti rasfoi intregul catalog Intellijoy accesand Google Play. De altfel, ai putea utiliza aplicatia all-in-one pentru a cumpara toate jocurile la pretul de 32,99 USD, iar in cazul in care nu doresti sa platesti aceasta suma, poti accesa varianta gratuita a jocurilor mentionate anterior.

Minecraft

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri create vreodata. Este extrem de cunoscut atat in randurile adultilor cat si in cele ale copiilor. Jocul incepe intr-o lume simpla, iar jucatorii vor trebui sa isi construiasca propriul univers. Poti seta modul creativ pentru copii mai mici, astfel incat sa se joace cat doresc, in timp ce copiii mai mari pot gasi modul de supravietuire mult mai antrenant. Indiferent de modul pe care il alegi, copii tai, cu siguranta, vor indragi acest joc. De altfel, mai mult adulti pastreaza Minecraft instalat atat pe telefon cat si pe Xbox, astfel incat copii sa se joace oricand doresc. Jocul costa doar 6,99 USD, iar jucatorul poate achizitiona cu bani reali itemuri personalizate.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *