Tag Archives: Romania

Cum se procedeaza pentru repatrierea decedatilor?

Cum se procedeaza pentru repatrierea decedatilor?Exista un numar foarte mare de cetateni romani care au ales sa paraseasca Romania, pentru a avea parte de conditii de trai mai bune in diferite tari din Europa. De exemplu, doar in Italia traiesc in ajur de 1.300.000 de cetateni romani, in timp de in Spania traiesc in jur de 670.000, iar in Germania 657.000 de cetateni romani.

Cei mai multi dintre acestia sunt fericiti ca au reusit sa paraseasca tara, si sutin ca nu isi mai doresc sa se mute definitiv in Romania. Vin in continuare acasa pentru a-si vedea parintii si rudele, dar nu doresc sa mai vina definitiv.

Alti romani insa, viseaza la ziua in care isi pot permite sa lase totul in urma, si se intoarca in tara, pentru a fi alaturi de cei dragi, si pentru a incepe o noua viata acasa in Romania. De data aceasta insa, o viata in care sa nu mai stie ce sunt lipsurile si neajunsurile.

Traditii de Craciun romanesti

Traditii de Craciun romanesti
Cu totii stim ca de Craciun trebuie sa impodobim si sa facem cadouri. Incepem perioada ornamentelor cu o frenezie aparte, agatam coronita la usa, intidem furtun luminos pe gardul viu, pe stalpii de la casa, decoram absolut tot ce putem in interior de la perdele si pana la braduti naturali sau artificiali si apoi ne pregatim de venirea Mosului. Dar mai stim oare care sunt traditiile de Craciun specifice poporului roman?

Din nefericire o mare parte din traditiile noastre incep sa se piarda sau se amesteca cu alte obiceiuri apartinand altor tari si indiferent cat de frumoase par colindele englezesti sau filmele de Craciun americane, uneori ar trebui sa ne aducem aminte si de datinile noastre stravechi, cele care de fapt ne si reprezinta.

Industrial property is a sucessful investment

Industrial property is a sucessful investment
When making an investment there are two things that usually go through our minds: first ,why to invest in a certain field and the second, will it be profitable? Most of the times these two simple questions, instead of triggering answers arise a few more especially if the investment is about to be done in our beloved country, Romania.

Nevertheless, if someone takes a look “behind the scenes” and is really interested in what our market has to offer, surprisingly there are as many possibilities as anywhere else in the world: land market, retail market, residential market,office market, industrial property market and many more.

Ai ferma si vrei aparate de muls vaci de cea mai buna calitate ?

Ai ferma si vrei aparate de muls vaci de cea mai buna calitate ?

Iata de unde le poti achizitiona  www.mulgatoare-vaci.blogspot.com . La numai un click distanta se afla aparate de muls vaci de cea mai buna calitate la cel mai mic pret din Romania . Preturile incep de la 1.890 lei iar produsele dorite sunt livrate , gratuit , in maxim 24 de ore de la receptionarea si confirmarea comenzii  .

In plus , pentru fiecare aparat de muls vaci achizitionat  mulgatoare-vaci.blogspot.com iti ofera cadou o galeata de inox cu o capacitate de 13 L.  Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi  http://www.mulgatoare-vaci.blogspot.com .

Afacerea ta online are nevoie de mai multi fani pe Facebook ?

Afacerea-ta-online-are-nevoie-de-mai-multi-fani-pe-Facebook
O afacere online nu poate avea succes decat daca este cunoscuta de cat mai multi utilizatori . Facebook , cea mai utilizata platforma de socializare din lume , este mediul ideal in care afacerea ta poate si trebuie sa se faca cunoscuta .

Danbradu.com iti pune la dispozitie cele mai bune servicii de optimizare SEO , Social Media si Web design . Suntem singura companie de profil de pe piata din Romania care foloseste resurse 100% proprii , dispunem de un portofoliu de peste 100 de site-uri ( proprietate personala ) cu pr 1-5 si ne madrim cu un portofoliu de peste 100 de clienti  multumiti ( atat din Romania cat si din strainatate ) . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum http://danbradu.com/optimizare-seo/ .