Tag Archives: Samsung

Ce trebuie sa stii despre iPhone-uri si smartphone-urile cu Android

Ce trebuie sa stii despre iPhone-uri si smartphone-urile cu Android
Tehnologia a inregistrat un avans extraordinar in ultimul timp, iar acesta totul nu se va opri aici. Oamenii petrec tot mai mult timp pe smartphone-uri si tablete pentru a naviga pe internet sau pentru a rezolva diverse probleme. Acum poti rezolva direct de pe un display iPhone 5 ceea ce in trecut iti lua cel mai mult timp si era mult mai greu de dus la indeplinire.

Pe un display iPhone 5, care se remarca prin dimensiunea lui generoasa, poti vedea harti in timp real, astfel incat sa ajungi in cel mai scurt timp la destinatie, poti juca cele mai tari jocuri datorita performantelor foarte bune ale noilor dispozitive sau poti urmari competitii sportive si chiar filme.

Ce este tehnologia Eco Bubble?

Ce este tehnologia Eco Bubble?

Nu mai este pentru nimeni niciun secret faptul ca masina de spalat este un obiect electrocasnic de-a dreptul indispensabil. Haideti sa facem cu totii un exercitiu de imaginatie si sa vedem cu ochii mintii cum ar fi viata noastra daca minunatul obiect ar necesita anumite interventii intr-un service specializat in reparatii masini de spalat, sau daca acesta nu ar fi fost niciodata inventat.

Ne-am plange de mila in fiecare zi, atat pentru pretiosul timp pe care l-am avea destul de limitat, dar in acelasi timp ne-am plange si mainile care ar trebui sa suplineasca ceea ce o masina de spalat automata este destinata sa faca.