Semipreparate, mancare gatita, varianta usoara

Share Button

Semipreparate, mancare gatita, varianta usoara

Cine mai are timp de gatit in ziua de astazi, dupa o zi de munca, ajungi acasa si mai stai inca cateva ore in fata aragazului ca sa gatesti o masa completa ? – nu prea cred. Asta daca stii sa gatesti, daca iti place sau daca te pricepi la gastronomie.

Alimentatia nostra este un subiect delicat, trebuie sa mancam sanatos, sa mananci ce apuci, pe unde apuci are consecinte grave, poate nu neaparat pe moment, cat esti inca tanar, dar consecinte tot exista.

Mancarea gatita este cea mai buna, cea care ofera tot ce avem nevoie in fiecare zi, insa este si cea a carui pregatire dureaza cel mai mult. Trebuie sa facem un compromis undeva, iar in acest caz, compromisul se numeste semipreparate. Ai parte de mancare gatita, dar nu trebuie nici sa iti dedici ore in sir pentru a o pregati.

Da, intr-adevar nu este la fel cu mancarea facuta de la zero, dar este o solutie rapida si mult mai sanatoasa si ieftina decat varianta restaurant sau fast food. In Oradea gasesti semipreparate la Selgros.

Pana si gospodinele mai trag cu ochiul la semipreparate deoarece le pot ajuta sa reduca substantial din timpul de gatire zilnic, oricat de mult ai iubi bucataria nu vrei sa stai toata ziua in fata aragazului. Semipreparate sunt comode, sunt o varianta comoda de preparare a unei mese, iar comoditatea nu este un lucru rau.

Telekom.ro

Mancarea semipreparata este facila, este usoara si este buna, nu trebuie sa devin un obicei permanent dar in multe situatii poate fi de un real ajutor. Daca muncesti de dimineata pana seara nu vrei sa mai sacrifici din timpul tau liber, cat mai e si ala, ca sa gatesti.

La Selgros Oradea gasesti o gama larga de semipreparate, de diferite tipuri.

Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B Oradea , RO
Tel: 0259 405 000
Fax 0259 405 199

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *