Sfaturi utile pentru alegerea cremei de fata

pentru-pat.ro
Share Button

Sfaturi utile pentru alegerea cremei de fataTen palid, piele ofilita, riduri accentuate. Trezirea este uneori dificila, iar rutina de dimineata nu reuseste sa-ti ofere o stralucire sanatoasa. Solutia: mastile de noapte, care se bazeaza pe cronobiologie pentru a da tonus, stralucire si prospetime pielii, ca beauty sleep mask Transparent Lab. Nu dormim suficient: o medie de 5,48 ore pe noapte, fata de 7-8 ore, cat ar fi ideal pentru a fi in forma a doua zi.

Nu este surprinzator faptul ca ne trezim cu un ten gras. Solutia: mastile de noapte, care pot functiona pe termen lung, mai ales ca pielea este mult mai permeabila pe timp de noapte si va beneficia de ingredientele lor active. Trebuie doar sa alegeti formulele potrivite in functie de rezultatul pe care il doriti pentru a doua zi.

De ce sa folositi o masca de noapte pentru fata?

Pielea este activa in timpul somnului, iar deficitul acesteia contracareaza actiunea anumitor hormoni si mecanisme esentiale pentru stralucirea sa. Hormonii de stres, de exemplu, care sunt produsi in exces atunci cand nu am dormit suficient, genereaza toxine care sunt prost evacuate si care deterioreaza fibrele elastice.

Pierderea pielea este de cele mai multe ori uscata, motiv pentru care este important sa va hidratati in timpul noptii. In ceea ce melatonina, care este secretata seara devreme, este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti si poate lipsi daca va culcati prea tarziu.

Efectul “piele de bebelus”

La nastere, pielea bebelusilor este protejata de vernix caseosa, o substanta ceroasa. Are proprietati antioxidante, faciliteaza cicatrizarea, are calitati hidratante exceptionale prin promovarea factorilor naturali de hidratare si reglarea pierderilor insensibile de apa.

Aceste beneficii se regasesc in mastile inspirate din compozitia originala a vernix caseosa. O modalitate buna de a permite pielii sa se refaca dupa stresul din timpul zilei, de a calma tensiunea si de a reda stralucirea si elasticitatea pielii imediat ce se trezeste.

Ce masca de noapte pentru tipul meu de ten?

  • masca de noapte antirid

Toti dermatologii o repeta: cel mai sfat gest anti-imbatranire este sa hidratezi pielea. Pentru a compensa pierderea insesizabila de apa din timpul noptii, puteti folosi geluri crema, inspirate din texturile coreene si care actioneaza ca o adevarata cataplasma datorita polimerilor care absorb apa.

Astfel, pielea este protejata de propria deshidratare, fiind in acelasi timp scaldata din interior. Accentul este pus pe ingrediente active anti-imbatranire si hidratante, cum ar fi acidul hialuronic cu greutate moleculara mare (HA) pentru a netezi suprafata microreliefului pielii, cu greutate medie pentru a se infiltra in derma si sfere sau vectorizate pentru un efect de modelare imediata.

  • Masti de noapte anti-fatiga si de stralucire pentru tenul tern

Pentru a contracara efectele nocive ale cortizolului, temutul hormon al stresului, preferam produsele care contin vitamina C si vitamina E. Pentru toti cei care se culca tarziu si nu pot beneficia de efectele anti-imbatranire ale melatoninei, anumite masti actioneaza in timpul noptii pentru a reface in mod convingator toate celulele agresate in timpul zilei.

  • Texturi linistitoare pentru pielea sensibila

Pielea sensibila, usor de iritat, trebuie sa fie calma. Iar noaptea este ideala pentru ca nu trebuie sa se apere de poluare, frig, raze UV si isi pot reface apararea naturala.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *