Shell Helix cu amprenta neutră de carbon – Un rol vital în menținerea lumii în mișcare

Share Button

Ultimul pas al călătoriei Shell este lansarea gamei extinse de uleiuri Shell Helix cu amprenta neutra de carbon. Pe lângă faptul că contribuie la evitarea sau reducerea emisiilor prin selectarea materialelor și eficiența operațională, aceste produse sunt acum neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Această inițiativă este cel mai mare și cel mai important program neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon din industria lubrifianților de astăzi. Acesta își propune să reducă emisiile de CO 2.

Uleiurile de motor Shell Helix sunt lubrifianți populari fabricați de compania britanică-olandeză Royal Dutch Shell. Fondată în februarie 1907, compania este acum cea mai mare corporație petrochimică din Europa și a treia ca mărime din lume, potrivit revistei Fortune. Lubrifianții produși sub această marcă dețin o poziție puternică în prețul mediu pe piață și sunt printre cei mai populari în peste 100 de țări din întreaga lume.

Uleiuri de motor Shell Helix 

Compania își introduce activ dezvoltările inovatoare în producția de uleiuri. Mândria producătorului este tehnologia PurePlus, care permite transformarea gazelor naturale într-o compoziție de bază foarte pură, cu aproape nicio parte din poluarea conținută de țiței. În plus față de eficiența și fiabilitatea ridicate, prețurile accesibile sunt printre principalele avantaje ale produselor companiei. Lubrifianții joacă un rol vital în menținerea lumii în mișcare. Pe măsură ce nevoile lumii de mobilitate cresc, la fel și cererea de lubrifianți. 

Este necesar să se echilibreze această creștere a cererii cu impactul lubrifianților asupra mediului. Ca parte a lubrifianților Shell Helix, înțelegem că clienții și consumatorii se așteaptă ca mărcile să ofere produse și servicii durabile și să le faciliteze alegerile durabile. Șoferii și producătorii de vehicule doresc alternative cu emisii reduse de carbon pentru nevoile lor actuale și viitoare de mobilitate.

Cele mai bune serii de ulei Shell Helix cu amprenta neutră de carbon

Următoarele uleiuri se numără printre cele mai bune serii de uleiuri de motor Shell Helix cu amprenta neutra de carbon:

Shell Helix Ultra ECT. Se află pe lista celor mai eficiente produse sintetice ale producătorului. Este produs cu amprenta neutra de carbon. Permite reducerea consumului de combustibil cu până la 2,6% comparativ cu produsele convenționale. Depășește de trei ori cerințele standardelor specifice industriei pentru protecția împotriva coroziunii și împotriva uzurii motorului – de patru ori. Protejează pistoanele motorului de contaminare cu 45% mai mult. Este compatibil cu motoarele moderne diesel și pe benzină.

Telekom.ro

Shell Helix HX8 sintetic. Este produs pe bază sintetică. Previne uzura motorului în condiții extreme de funcționare. Ajută la reducerea consumului de combustibil. Este rezistent la oxidare și combustie. Poate fi utilizat în ultimele generații de motoare diesel și pe benzină, motoare biodiesel, amestecuri de gaz și petrol-etanol.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *