Tag Archives: sistemul de operare Android

Cum se elibereaza spatiu pe dispozitivele Android?

Gestionati muzica si podcast-uri descarcateAtunci cand aveti nevoie sa va cumparati un smartphone sau o tableta, va puteti indrepta atentia spre dispozitivele celor de la Samsung sau de la Huawei de exemplu, care vin cu sistemul de operare Android.

Atat un smartphone cat si o tableta Samsung, la fel ca si un smartphone sau o tableta Huawei, dispun de specificatii tehnice impresionante, si va pot fi de mare folos, indiferent de ce asteptari aveti de la dispozitiv.

Cand intentionati sa va alegeti un smartphone sau o tableta Android, trebuie sa tineti cont de spatiul de stocare, si trebuie sa alegeti un dispozitiv care are spatiul de stocare cat mai mare, pentru a nu va confrunta cu probleme cum ar fi faptul ca trebuie sa stergeti anumite aplicatii sau fisiere pentru ca nu va ajunge spatiul de stocare.

Cum se remediaza defectiunile iPhone?

Cum se remediaza defectiunile iPhone?Dupa cum bine stim cu totii, cele mai multe smartphone-uri de pe piata, au sistemul de operare Android. Tocmai din acest motiv, cei care isi doresc un dispozitiv diferit si mai special, isi vor indrepta atentai spre modelele iPhone.

Dispozitivele iPhone de la Apple sunt de ultima generatie, dispun de specificatii tehnice notabile, iar utilizatorii in mare parte sunt foarte multimiti de acestea, indiferent ca detin cele mai noi modele iPhone, sau ca au in posesie telefoane iPhone de generatie mai veche.

Unii utilizatori de iPhone insa, au ajuns sa se confrunte cu unele probleme ale dispozitivelor, iar in continuare puteti afla pe scurt care sunt cateva dintre problemele frecvente ale dispozitivelor iPhone, dar si cum pot fi acestea remediate.

Ce avantaje are iPhone in fata telefoanelor Android?

Ce avantaje are iPhone in fata telefoanelor Android?Dat fiind faptul ca in clipa de fata, avem cu totii nevoie de smartphone-uri performante, este firesc ca utilizatorii sa isi indrepte atentia spre cei mai importanti producatori de pe piata. Exista persoane care prefera sistemul de operare Android, motiv datorita caruia, isi aleg un smartphone de la Samsung sau Huawei.

Foarte multi utilizatori insa, isi doresc un dispozitiv iPhone de la Apple, care are sistemul de operare iOS, si care vine cu multe avantaje in fata telefoanelor Android. Veti afla despre ce este vorba, in continuarea acestui articol.