Tag Archives: smartphone

Ce caracteristici poate avea un smartwatch?

Ce caracteristici poate avea un smartwatch?Ceasul de mana este unul dintre cele mai versatile si utile accesorii, atat pentru femei cat si pentru barbati. Odata cu trecerea timpului insa, au aparut pe piata ceasuri inteligente, cunoscute si sub denumirea de smartwatch-uri, care pot fi folosite in foarte multe scopuri.

Cele mai multe persoane isi cumpara un astfel de gadget in primul rand pentru a se informa cu privire la ora si data. Acestea insa dupa cum spuneam, pot fi folosite in alte scopuri, astfel ca unele persoane le folosesc pentru a citi mesajele si notificarile primite pe smartphone.

Acesta este un real avantaj al smartphone-ului, pentru cei care lucreaza si care nu au in permanenta acces la smartphone. Un astfel de gadget insa nu permite doar vizionarea mesajelor si a notificarilor, ci ofera si informatii despre ritmul cardiac.

Cum se elibereaza spatiu pe dispozitivele Android?

Gestionati muzica si podcast-uri descarcateAtunci cand aveti nevoie sa va cumparati un smartphone sau o tableta, va puteti indrepta atentia spre dispozitivele celor de la Samsung sau de la Huawei de exemplu, care vin cu sistemul de operare Android.

Atat un smartphone cat si o tableta Samsung, la fel ca si un smartphone sau o tableta Huawei, dispun de specificatii tehnice impresionante, si va pot fi de mare folos, indiferent de ce asteptari aveti de la dispozitiv.

Cand intentionati sa va alegeti un smartphone sau o tableta Android, trebuie sa tineti cont de spatiul de stocare, si trebuie sa alegeti un dispozitiv care are spatiul de stocare cat mai mare, pentru a nu va confrunta cu probleme cum ar fi faptul ca trebuie sa stergeti anumite aplicatii sau fisiere pentru ca nu va ajunge spatiul de stocare.

Cum se alege un smartphone?

Cum se alege un smartphone?Un telefon mobil inteligent, sau mai simplu spus un smartphone, este un dispozitiv de care suntem dependenti. Acesta poate fi utilizat in foarte multe scopuri, iar alegerea lui trebuie facuta in functie de mai multe aspecte.

Fiecare trebuie sa isi cunoasca necesitatile

Cu totii avem nevoie de un smartphone, dar nu toata lumea foloseste telefonul in acelasi scop, astfel ca utilizatorii care sunt pasionati de fotografie, isi vor alege un smartphone care are o camera foto de top.

Review Sony Xperia 1 Professional Edition

Review Sony Xperia 1 Professional EditionA avea un smartphone performant in zilele noastre este o necesitate, tinand cont de faptul ca datorita numarului mare de aplicatii pe care aceste dispozitive le suporta, ne pot simplifica foarte mult viata.

Acum, putem afla stirile de pe internet, putem ajunge la destinatie datorita telefonului care ne ghideaza pas cu pas, putem comunica si ne putem vedea cu cei dragi aflati la mare distanta de noi.

De ce avem nevoie de un smartphone?

De ce avem nevoie de un smartphone?Telefoanele mobile sunt dispozitivele de care fieca ne place sa recunoastem sau nu, suntem dependenti. Conform statisticilor, in anul 2019, numarul utilizatorilor de telefoane mobile din lume a depasit fabuloasa cifra de 5 miliarde de oameni.

Statisticile arata de-asemenea faptul ca 63% din populatia globala detine deja cel putin un telefon mobil, in timp ce 95% dintre adulti detin un telefon mobil, in timp ce 77% dintre acestia spun ca detin un smartphone.