Tag Archives: soferi

Metode de reducere a costurilor la asigurarea auto

Metode de reducere a costurilor la asigurarea autoSoferii experimentati cunosc foarte bine faptul ca se poate obtine un rca ieftin online, printr-un simplu clic. De aceea, un astfel de rca ieftin online poate fi achizitionat de pe Rcautoieftin.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din acest domeniu.

Din cauza naturii litigioase a societatii noastre si a costului ridicat al vehiculelor, ratele de asigurarea auto sunt destul de mari. Vestea proasta este ca pretul asigurarii nu pare a se diminua prea curand.

Vestea buna, insa, este aceea ca exista lucruri pe care le putem face pentru a micsora povara pentru portofelul nostru. Haideti sa vedem cateva metode sau sfaturi pe care le putem folosi pentru a economisi cativa banuti din asigurarea auto.

Anvelopele second – hand

Anvelopele second – hand

La capitolul anvelope de iarna, nu toti soferii stau foarte bine. Cum se apropie sezonul rece, fiecare sofer care vrea sa-si foloseasca masina pe timp de iarna, trebuie sa o echipeze in mod corespunzator. Cum temperaturile au inceput sa coboare sub 7 °C, tot mai multi soferi se gandesc la a-si achizitiona anvelope de iarna.