Tag Archives: telefoane

Cand poate ajunge iPhone X in service?

Cand poate ajunge iPhone X in service?iPhone X este unul dintre cele mai noi modele de telefoane mobile lansate de catre Apple. Iphone X este un smartphone care dispune de specificatii tehnice uimitoare, iar utilizatorii au cumparat acest smartphone cu gandul ca il vor putea folosi fara probleme cativa ani. Unii utilizatori, din momentul in care au cumparat dispozitivul si pana in clipa de fata nu au intampinat nici o problema cu dispozitivul, care se comporta si functioneaza perfect.

In schimb, alti utilizatori au avut diferite surprize neplacute, si au fost chiar nevoiti sa isi trimita dispozitivele in service. Vom prezenta cateva astfel de situatii in urmatoarele randuri.

Sony Xperia E Dual – un smartphone modest

Sony Xperia E Dual – un smartphone modestAchizitionarea unei huse Sony iti poate fi foarte utila daca ai un astfel de telefon. Ea iti ofera protectia necesara pentru diferite situatii total neplacute.

O husa este mult mai ieftina decat un telefon si ea poate fi achizitionata si online, de pe site-ul www.magazingsm.ro. Vei gasi aici huse Sony de cea mai buna calitate, la cele mai convenabile preturi. Intra pe site si vezi lista de produse disponibile si alte detalii care te intereseaza.

Vom vorbi in cele ce urmeaza de un telefon marca Sony si anume Sony Xperia E Dual. Acesta este un smartphone de la Sony care are caracteristici destul de bune pentru pretul pe care il are.

Ce trebuie sa stii despre iPhone-uri si smartphone-urile cu Android

Ce trebuie sa stii despre iPhone-uri si smartphone-urile cu Android
Tehnologia a inregistrat un avans extraordinar in ultimul timp, iar acesta totul nu se va opri aici. Oamenii petrec tot mai mult timp pe smartphone-uri si tablete pentru a naviga pe internet sau pentru a rezolva diverse probleme. Acum poti rezolva direct de pe un display iPhone 5 ceea ce in trecut iti lua cel mai mult timp si era mult mai greu de dus la indeplinire.

Pe un display iPhone 5, care se remarca prin dimensiunea lui generoasa, poti vedea harti in timp real, astfel incat sa ajungi in cel mai scurt timp la destinatie, poti juca cele mai tari jocuri datorita performantelor foarte bune ale noilor dispozitive sau poti urmari competitii sportive si chiar filme.