The Hobbit : The Desolation of Smaug 2013 – cel mai frumos cadou de Craciun

Telekom.ro
Share Button

The Hobbit : The Desolation of Smaug 2013 – cel mai frumos cadou de Craciun

Filmetraduse.net  vine in permanenta in intampinarea consumatorilor de filme online cu imagine de cea mai buna calitate , sunet si subtitrare foarte bine realizata . Actiune , fantezie , aventura , drama , comedie , horror , western , documentar , romantic , musical , fantastic , razboi , thriller , crima , S.F. , mister , istoric , familie , dragoste , biografic , animatie , sport , seriale noi , toate acestea si multe altele numai pe www.filmetraduse.net .

De ce sa astepti pana filmul apare la cinematograful din orasul tau  ? De ce sa  mergi la cinema sa te asezi pe un scaun incomod cand poti sa stai acasa pe o canapea confortabila ? De ce sa cheltuiesti bani pe biletele la cinema cand ai filme online gratis la dispozitie ? Filmele online reprezinta cea mai buna alegere cea mai buna alegere pentru petrecerea timpului liber  .

‘’The Hobbit : The Desolation of Smaug’’ in regia aceluias Peter Jackson continua aventurile lui Bilbo Baggins ( interpretat de Martin Freeman )  , ale vrajitorului Gandalf ( Ian McKllen ) si ale celor 13 pitici condusi de Thorin Oakenshield ( Richard Armitage ) pentru  recucerirea
Regatului Pierdut , Erebor . In toata aceasta aventura Bilbo Baggins si mica sa armata au de infruntat o multime de pericole pentru ca la final sa ii tina piept infricosatorului dragon Smaug ( interpretat pri intermediul motion –capture de actorul Benedict Cumberbatch ) .

Primul film din trilogia ‘’ The Hobbit’’ lansat in decembrie 2012 s-a bucurat de un adevarat succes in cinematografe generand incasari de peste 981 milioane de dolari la nivel mondial .

‘’ The Hobbit : The Desolation of Smaug ‘’ are lansarea in cinematografe in aceste zile , la un an de la lansarea primului film al trilogiei . Iar pentru decembrie 2014 este programata lansarea ultimei parti , ‘’ There and Back Again ‘’.

Trilogia ‘’ The Hobbit ‘’ este o adaptare a romanului cu acelas nume scris de J.R.R.Tolkien in 1937 . Povestea este continuata in   ‘’ Stapanul
Inelelor’’ , un alt roman ce apare in 1954 .

Cele trei filme ale trilogiei ‘’ The Hobbit ‘’ povestesc evenimentele care s-au petrecut in Pamantul de Mijloc  cu 60 de ani inainte de actiunea din ‘’Stapanul Inelelor’’ .

Trilogia ‘’ Stapanul Inelelor ‘’ a creat o adevarata isterie mondiala la momentul aparitiei inregistrand incasari record . . Daca nu stiati ‘’ Stapanul inelelor : Intoarcerea Regelui ‘’ a fost cu nici mai mult nici mai putin de trei premii Oscar , premiul pentru cel mai bun lungmetraj , cea mai buna regie si cel mai bun scenariu adaptat .

Cred ca toti ceea ce au vazu atat trilogia ‘’ Stapanul Inelelor ‘’ cat si prima parte din ‘’ The Hobbit ‘’ au ramas impresionati de ceea ce au vazut , si nu ma refer aici numai la poveste ci si la grafica filmului . Aceste productii grandioase  v-or ramane pentru totdeauna in istoria cinematografiei mondiale .

Iata ce inseamna in cifre trilogia ‘’ The Hobbit ‘’ :

–    2,5 ani au avut nevoie cei de la Weta Digital pentru a finaliza texturile pentru pielea dragonului Smaug ;
–    4 tone de silicon au fost utilizate pentru realizarea machiajului facial ;
–    5 ore au fost necesare pentru a realiza machiajul , coafura , proteica si costumatia  fiecaruia dintre cei 13 pitici ;
–    7 km de banda adeziva utilizata la lipirea barbilor de fetele actorilor ;
–    14 tone de silicon pentru realizarea tuturr armurilor si armelor utilizate de personaje ;
–    48 de cadre pe secunda – cea mai mare viteza in cadre pe secunda inregistrata ;
–    94 de platouri de filmare ;
–    99 de decoruri de studio ;
–    250 membri pentru departamentul de creatie ;
–    263 de barbi utilizate ;
–    547 de arme diferite pentru cei 13 pitici ;
–    752 peruci utilizate – se pare ca mai toate personajele din trilogie poarta o peruca .
–    8900 ore necesare departamentului de creatie pentru a construi , decora si demola decorurile de filmare ;
–    140.000 de cesti de cafea ;
–    170.000 de discuri perforate din aluminiu poleit cu aur pentru crearea barlogului dragonului Smaug .

Alte stiri actuale :

1. Cele mai bune zece filme din 2013
2. În 2013, niciun film finanţat de Centrul Naţional al Cinematografiei
3. Filmele lunii decembrie 2013
4. Cele mai vizionate filme pe YouTube în 2013
5. Câştigătorii “Oscarurilor europene” din 2013

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *