Top trei aplicatii de slabit care va ajuta sa va monitorizati greutatea

pentru-pat.ro
Share Button

Top trei aplicatii de slabit care va ajuta sa va monitorizati greutateaFolosirea programelor de slabit, a devenit mult mai usoara datorita dispozitivelor mobile si a aplicatiilor oferite in acest scop.

Multitudinea de aplicatii de slabit, ofera diferite caracteristici prin care va puteti stabili obiective, puteti sa urmariti gradul de indeplinire al acestor obiective, puteti sa va adaugati memento-uri pentru a efectua anumite sarcini, la anumite interval de timp.

Prin intermediul unor functii suplimentare detinute de unele aplicatii, utilizatorii se pot bucura de suport personalizat din partea unui personal specializat, oferindu-le informatii si diete specifice situatie lor.

Exista studii care au dovedit faptul ca utilizarea acestor aplicatii, au dus la o constientizare a obiceiurilor si a progresului facut de utilizatori pe masura ce au urmat un program de slabire.

Daca iei telefonul la sala, riscul ca ecranul sau sa aiba de suferit este destul de mare, iar noi recomandam in acest sens o vizita la inlocuire display Xiaomi unde vei gasi mai multe tipuri de displayuri, nu doar de Xiaomi, inclusiv pentru telefoanele mai vechi.

Top 3 aplicatii de slabit care va ajuta sa va monitorizati obiectivele stabilite

Noom – reprezinta una dintre cele mai populare aplicatii oferind sugestii utilizatorilor sa faca schimbari durabile in stilul de viata. Aplicatia are nevoie sa cunoasca anumite informatii despre utilizator, inainte de a calcula si oferi un program de slabit, personalizat.

Telekom.ro

Pe baza unor intrebari, despre stilul de viata, despre sanatate, greutate, inaltime, sex si obiectivul stabilit de a pierde in greutate, aplicatia genereaza un raport din care reiese necesarul consumului zilnic de calorii. Tot in aplicatie, utilizatorii isi pot urmari consumul de alimente, selectand-le dintr-o lista definite.

O caracteristica aparte e data de instruirea personalizata pentru sanatate invatand utilizatori sa practice o alimentatie sanatoase si posibilitatea de a discuta cu un specialist in nutritive, in timp real, prin intermediul chat-ului.

FitBit – este o aplicatie dar si un dispozitiv portabil prin care va puteti monitoriza exercitiile fizice efectuate intr-o zi. Prin intermediul acestui obiect va puteti masura nivelul de activitate efectuat, numarul de pasi sau kilometri parcursi, ritmul cardiac, aportul de apa si alimente consumate, aspecte care tin de calitatea somnului, dar si obiectivele de greutate.

Aplicatia permite conectarea cu cei apropiati, punand la dispozitie o serie de provocari pe care sa le impartasiti cu acestia si sa va urmariti progresul facut. Alta functie care face din aceasta aplicatie si dispozitiv o algere buna, este stabilirea de memento-uri prin care vi se aminteste sa efectuati anumite actiuni sau cat de aproape sunteti de indeplinirea obiectivelor stabilite.

Fooducate – prin intermediul acestei aplicatii, puteti sa alegeti mai usor ce alimente sa cumparati si care sunt acele alimente benefice, sanatoase, care va ajuta  sa pierdeti in greutate.

Cu ajutorul aplicatiei si a telefonului mobil, puteti sa scanati etichetele alimentelor, afland date despre ingredientele folosite, si mai ales va atentioneaza asupra celor care sunt nesanatoase, precum grasimile si diferite tipuri de indulcitori.

De asemenea, aplicatia va pune la dispozitie si alternative pentru acele alimente mai putin sanatoase, facand astfel mai usoare cumparaturile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *