Topul celor mai populare motoare de recomandare de film

Share Button

Topul celor mai populare motoare de recomandare de film
Atunci cand vine vorba de vizionarea unui film, din ce in ce mai multi tineri opteaza astazi pentru filmele online intrucat este mai comod sa stai in propriul fotoliu, sa intri pe un site de filme online si sa urmaresti filmul preferat.

Urmarirea filmelor online a devenit un aspect extrem de practic odata cu dezvoltarea rapida a internetului. Daca inainte era destul de greu sa ai acces la filmele nou aparute, trebuind sa mergi la cinema sau sa inchiriezi un dvd, astazi zeci, chiar sute de filme sunt disponibile la un click distanta.

Acum, pentru ca stim unde sa gasim filmele pentru a le putea viziona online mai ramane sa gasim pe cineva care sa ne recomande un film bun. Vom vorbi in continuare despre topul celor mai populare motoare de recomandare pentru filme.

Exista zeci de motoare de recomandare de film pe intreg cuprinsul spatiului web. Unele necesita foarte putina informatie din partea noastra pentru a ne sugera titluri, in timp ce altele sunt interesate sa afle exact ceea ce ne intereseaza. Iata cateva dintre motoarele de recomandare pe care noi le folosim. Toate sunt diferite, insa unele sunt, fara discutie, mai bune decat altele.

Criticker

Criticker este unul dintre acele siteuri care nu pune pret pe design, dar care face o treaba foarte buna in a gasi filmele care merita vizionate. In loc doar sa-ti permita sa evaluezi filme, siteul compara evaluarile tale cu cele ale altor utilizatori si foloseste ceva numit “Taste Compatibility Index” pentru a vedea cat de bine se potrivesc gusturile tale cu cele ale altora.

Odata ce serviciul gaseste astfel de potriviri, puteti viziona profilurile altor utilizatori, avand totodata posibilitatea de a vedea ce filme le plac. Atunci cand am incercat acest lucru, s-a dovedit ca preferintele celorlalti utilizatori erau in conformitate cu alte mele aproape in fiecare caz. Combinand comunitatea si functionalitatea, Criticker este un serviciu unic si util pentru recomandarea de filme.

Clerkdogs

Introduceti numele unui film care va place si Clerkdogs va afisa filme asemanatoare. Este atat de simplu. Si chiar functioneaza. Atat pentru filmele majore cat si pentru cele mai mici, acest motor a gasit intotdeauna recomandari relevante atunci cand i-am oferit ca punct de plecare un film care ne-a placut.

Nanocrowd

La prima vedere, Nanocrowd arata ca orice alt motor de cautare pentru filme: introduci numele unui film care iti place si el iti ofera rezultate. Insa acest site merge cu mult dincolo de o simpla pagina cu rezultate. Nanocrowd ofera posibilitatea sa faceti o cautare mult mai rafinata cu ajutorul asa-numitului “three-word nanogenre”.

Pe pagina de rezultate, putem bifa o categorie de trei cuvinte pe care o dorim, pe baza cuvintelor-cheie legate de filmul pe care il introducem in campul de cautare si Nanocrowd va rafina imediat cautarea pentru a gasi cel mai bun film pentru noi. Mai mult, filmele care sunt afisate in urma cautarii nu sunt intotdeauna blockbustere.

Jinni

Jinni este de departe cel mai bun motor de recomandare de filme de pe internet. Punct. Fie ca dorim sa cautam filme in campul de cautare sau dorim sa cautam filme bazate pe starea de spirit, timpul disponibil, decor sau recenzii, acest site ofera absolut tot. Am cautat filme bazate pe starea de spirit si imdiat dupa aceea filme bazate pe intriga.

De fiecare data au aparut filme bune pe care le-am vazut in trecut sau pe care nu le-am vazut, dar care cu siguranta meritau vazute. De departe cea mai interesanta caracteristica a acestui motor de cautare este cautarea pe baze semantice. Daca introducem termeni precum “filme cu gangsteri” sau “filme care il arata pe Jim Carrey urland”, siteul va returna filme care se potrivesc cu criteriile noastre de cautare.

Pentru a viziona zeci de filme online accesati http://www.topfilmehd.biz/.

pentru-pat.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *