Tot ce trebuie sa stii despre Botox

pentru-pat.ro
Share Button

Multi oameni confunda Botoxul cu umpluturile de buze, si cred ca injectiile cu Botox sunt folosite pentru buzele pline. Ei bine, nu este adevarat. Botoxul este folosit cu siguranta pentru a umple ridurile si liniile din jurul ochilor si a buzelor; cu toate acestea, injectiile cu botox nu sunt folosite pentru a umple buzele.

Daca doriti sa stiti totul despre procedura de marire buze cu botox, atunci va vom prezenta mai multe informatii importante legate de aceasta procedura.

Telekom.ro

Ce sunt injectiile cu Botox?

Botoxul este o proteina extrasa din bacteria Clostridium Botulinum. Chirurgii au folosit aceasta proteina timp de peste 13 ani pentru a trata conditiile medicale necontrolate ale pacientilor, inclusiv spasmele musculare ale pleoapelor.

Odata ce acest ser este injectat in buze sau linii musculare, acesta blocheaza sistemul nervos in jurul zonei injectate, ceea ce, in consecinta, previne contractia muschilor, si ii ajuta sa se relaxeze.

Pielea devine apoi mai fina, cu mai putine riduri si linii de expresie. Acest ingredient este foarte eficient pentru tratamentul ridurilor, deoarece fixeaza pielea in cel mai scurt timp.

Eficacitatea acestei proceduri poate fi evaluata prin faptul ca o multime de celebritati prefera acest tratament inainte de evenimentele lor importante si inainte de aparitiile pe covorul rosu sau inainte de a avea aparitii importante pe micile si marile ecrane. Injectia cu Botox nu numai ca va reduce liniile de fata, dar si va aduce beneficii pentru buze, oferindu-le un puf sexy.

Botoxul si colagenul sunt acelasi lucru?

Multi oameni confunda Botox cu colagen; cu toate acestea, exista o diferenta intre cele doua ingrediente. Colagenul este o substanta de umplere a buzelor; un ingredient utilizat pentru implantarea buzelor, in timp ce injectiile cu Botox sunt utilizate in principal pentru a trata semnele de imbatranire, cum ar fi de exemplu ridurile si liniile de expresie.

Aceasta procedura de marire buze cu botox cu siguranta reprezinta o solutie perfecta pentru persoanele care cauta o modalitate eficienta de a scapa de semnele lor de imbatranire. Injectia cu Botox face ca buzele sa apara mai mari atunci cand sunt injectate in riduri aproape de zona buzelor. Cu toate acestea, Botoxul nu se poate compara cu umpluturile pentru buze.

Cum se utilizeaza Botox in procesul de marire a buzelor?

Botoxul este injectat in buze printr-un ac. Procesul se repeta de mai multe ori pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile. S-ar putea sa credeti ca procesul este dureros si agonizant, dar nu este. De fapt, o multime de pacienti spun ca procesul nu face rau pentru ca practic este vorba despre o intepatura precum cea a albinelor.

O injectie cu Botox este nedureroasa, fara a mentiona ca acest proces este relativ mai rapid decat alte proceduri de plumping al buzelor. Procedura se termina, de obicei, in 5 pana la 30 de minute.

Care sunt cele mai importante avantaje ale acestei proceduri?

  • Injectiile cu botox vin cu o serie importanta de avantaje, printre care se numara si urmatoarele:
  • Ajuta la eliminarea ridurilor si a fetelor;
  • Nu are efecte secundare, cum ar fi eruptii cutanate si inrosire;
  • Persoanele supuse procedurii de injectare cu Botox isi pot relua imediat rutina zilnica odata ce procesul de injectare se termina.

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a imbunatati stralucirea buzelor, atunci Botoxul nu este foarte eficient. Cu toate acestea, da buzelor o iluzie de a fi mai pline, dar nu exista o comparatie cu injectiile cu implanturi de colagen si silicon de buze. In plus, va trebui sa urmati in mod repetat un proces de injectie cu Botox deoarece efectele obtinute prin aceasta injectie sunt doar temporare.

Iata unele instructiuni pe care este necesar sa le urmati daca doriti sa optati pentru injectii cu botx:

  • Trebuie sa evaluati pe deplin procesul inainte de a trece prin procedura de injectare cu Botox;
  • Puteti programa o intalnire cu un dermatolog pentru acest scop;
  • Nu consumati niciun medicament antiinflamator, cum ar fi Aspirina, cu cel putin 2 pana la 3 zile inainte de data programata a procedurii, pentru a preveni orice efecte neobisnuite de vanatai.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar fi indicat sa le cunoasteti in ceea ce priveste injectiile cu botox, daca doriti sa va bucurati de buze superbe obtinute prin aceasta procedura.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *