Trucuri pentru repararea părului deteriorat

pentru-pat.ro
Share Button

Trucuri pentru repararea părului deterioratFactori interni, dar mai ales externi, afectează structura firului de păr, și din acest motiv acesta devine casant, se rupe ușor, pare uscat, cu un aspect de ”mătură”. Pare o adevărată problemă, nu-i așa? Din fericire, există și unele soluții, și de aceea îți prezentăm, pe scurt, câteva recomandări de la specialiști pentru a repara părul deteriorat.

Nu mai amâna rezolvarea problemei

Ești conștientă de gravitatea problemei, dar cu toate acestea încă mai amâni momentul în care să începi tratamentul. O abordare total greșită, susțin specialiștii, care sunt de părere că trebuie să începi cât mai rapid.

Taie vârfurile

Telekom.ro

Vârfurile părului tău sunt aspre și despicate? Atunci înainte de a începe orice tratament pentru păr trebuie să le tai. Uneori este suficientă doar această măsură, dar alteori este nevoie și de alte tratamente pentru a-i oferi părului strălucirea și vitalitatea de care are nevoie.

Atenție la aparatele styling folosite

Folosești în mod frecvent aparte de styling gen placă sau ondulator pe bază de căldură? Atunci nici nu e de mirare că părul tău este afectat. Renunță pentru o perioadă la ele, lasă părul să se usuce în mod natural după ce îl speli și încearcă să îl aranjezi altfel.

Este un proces de durată, dar cu rezultate bune. Pentru un efect și mai bun folosește gama de șampoane Wella Professionals.

Atenție la vopseaua folosită

Vrei să maschezi cumva firele albe așa că te vopsești regulat? Nicio problemă, atâta timp cât ești atentă la ingredientele din compoziția acesteia. Încearcă una naturală dacă nu poți renunța la vopsitul părului, și renunță la decoloratul acestuia.

Șampon și balsam

Evident, contează enorm și șamponul pe care îl folosești. Recomandarea noastră este să îți îndrepți atenția către un șampon Wella Professionals Fusion Intense Repair, un produs care face adevărate minuni pentru părul deteriorat.

Nu uita că ai nevoie și de un balsam pentru păr, dar și o mască hidratantă, tratament ce trebuie aplicat măcar o dată pe săptămână.

Uleiuri pentru păr

Părul deteriorat are nevoie de mult mai multă îngrijire, așa că este nevoie și de unele uleiuri care să îl facă să revină la normal, iar mai apoi să îl mențină sănătos și puternic.

Uleiul de măsline, de cocos sau cel de argan sunt perfecte pentru părul tău, așa că poți începe să le folosești mai mult în ritualul tău de îngrijire. Vei rămâne mai mult decât plăcut surprinsă de efectele benefice ale acestora.

Un stil alimentar sănătos

Chiar dacă nu îți dai seama, frumusețea părului tău depinde în mare măsură și de stilul tău alimentar. Prin urmare, renunță la alimentele procesate, prăjeli, fast-food sau produse de patiserie. Cel mai bine ar fi să adopți un dietă echilibrată, cu multe grăsimi sănătoase, fructe și legume proaspete.

Renunță la carnea grasă și înlocuiește-o cu pește, carne slabă de pui sau de curcan, chiar și vită sau mușchi de porc. De asemenea, bea suficientă apă, pentru o mai bună hidratare a organismului și, implicit, a firului de păr.

Nu este simplu să readuci la viață un păr lipsit de volum și strălucire, unul uscat și deteriorat. Totuși, nu este nici imposibil, așa că începe chiar acum să faci o schimbare în acest sens.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *