Unde se gasesc cele mai bune masini de inchiriat in Otopeni-Bucuresti?

Share Button

Unde se gasesc cele mai bune masini de inchiriat in Otopeni-Bucuresti?Dupa cum bine stim cu totii, cel mai mare aeroport al tarii este Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. Aici sosesc zilnic mii de calatori, fie din tara fie din strainatate.

Cei care isi doresc sa viziteze capitala, cu siguranta au o multime de obiective turistice de vizitat, insa inainte de toate ar trebui sa acceseze https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni pentru a-si inchiria o masina.

Se stie faptul ca mijloacele de transport in comun, in ciuda faptului ca din punct de vedere financiar reprezinta cea mai atractiva solutie, in ceea ce priveste confortul, lasa mult de dorit. Tocmai de aceea, turistii sau oamenii de afaceri care sosesc in capitala, vor avea nevoie de o masina inchiriata, pe care o vor putea alege accesand https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni.

Pentru cei care isi doresc masini ieftine de inchiriat, la Premier rent a car, exista diferite solutii. O masina cu taxa zilnica foarte ieftina este modelul Renault Clio cu motor pe benzina si cu cutie de viteze manuala. Clientii pot opta optional si pentru sistem de navigare.

Telekom.ro

O Skoda Rapid de exemplu, poate reprezenta o alta solutie pentru cei care isi doresc o masina de inchiriat la un pret foarte atractiv. O asemenea masina are printre altele aer conditionat, geamuri si oglinzi electrice, inchidere centralizata, cutie de viteza manuala, servo-directie. La Premier rent a car, o asemenea masina are motorul pe benzina, iar clientii pot opta pentru sistem de navigare.

Pasionatii de SUV-uri, isi pot indrepta atentia spre masini precum BMW X6 rent a car, sau spre Audi Q7, ori spre Volkswagen Touareg. Cu siguranta insa, aceste masini sunt mult mai costisitoare decat masinile prezentate anterior. Tinand cont insa de dotarile masinilor, cu siguranta fiecare dintre cele trei modele isi merita banii.

Oamenii de afaceri sau turistii care isi doresc sa inchirieze masini din clasa limuzinelor pentru a se plimba prin capitala, isi vor putea indrepta atentia de exemplu spre un model BMW 525 X Drive, cu cutie automata si motorizare diesel. O asemenea masina cu siguranta le va oferi clientilor confortul dorit.

pentru-pat.ro

La Premier rent a car exista mult mai multe masini care pot fi oferite clientilor, insa acestea sunt doar cateva exemple. Persoanele care vor inchiria o masina de la Premier rent a car accesand https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni, vor beneficia de asistenta 24/7, vor putea parcurge kilometri nelimitati, insa in functie de marca si modelul masinii inchiriate, vor fi nevoiti sa plateasca o anumita garantie.

Dupa ce clientii firmei de inchirieri auto isi aleg masina dorita, pot incepe sa viziteze capitala. Vom prezenta pe scurt cateva dintre cele mai interesante atractii ale Bucurestiului, in continuare.

Marea Sinagoga

Construita in 1847 de comunitatea poloneza din Bucuresti, Marea Sinagoga este una dintre putinele monumente care au supravietuit in Capitala. Punctul culminant al interiorului bogat decorat, este reprezentat de picturile din 1936 ale lui Gershon Horowitz si candelabrul maiestuos. Din 1992, sinagoga gazduieste memorialul Holocaustului, care prezinta o expozitie permanenta.

Muzeul Taranului Roman

Muzeul detine cea mai mare si cea mai valoroasa colectie de costume populare din tara, precum si ceramica traditionala, covoare si obiecte de uz casnic, in numar de aproape 100.000 de articole.

Cafeneaua muzeului vinde mancaruri si bauturi traditionale romanesti, iar targurile pe care le detine muzeul atrag in mod regulat multimea cea mai mare a orasului, la fel ca si proiectiile si concertele de cinema ale casei de arta.

Muzeul National de Istorie a Romaniei

Acest muzeu are pe display cea mai remarcabila colectie de artefacte de aur din tara, inclusiv bijuterii si obiecte votive. Punctul culminant al muzeului este reprezentat de bratarile dacice din aur solid, cu un rol complex, care servesc ca insemne de rang inalt, oferte votive si ornamente care au fost dezgropate la Sarmizegetusa Regia.

Therme Bucuresti

Cu o suprafata de 250.000 mp, Therme Bucuresti este cel mai mare parc acvatic din Europa care utilizeaza ape termale. O oaza de palmieri, orhidee si alte plante exotice, aici este unde termometrele se blocheaza la aproximativ 30 de grade celsius pentru aer si 33 de grade celsius cand vine vorba de apa. Acesta este unul dintre locurile in care cu siguranta va fi necesar sa veniti cu familia, mai ales daca aveti copiii carora le plac sariturile in apa.

Dupa cum se poate vedea, exista multe locuri interesante in capitala pe care le puteti vizita. Pentru a putea vizita toate aceste atractii ale capitalei (si nu numai), in mod evident veti avea nevoie de o masina. Chiar daca veniti in Bucuresti calatorint cu avionul, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni, si sa inchiriati masina ideala.

Cea mai buna veste este cu siguranta aceea ca la Premier rent a car, puteti fie sa inchiriati masini ieftine, daca doriti sa cheltuiti bani putini in acest sens, fie puteti inchiria masini luxoase, insa veti plati mai multi bani. Decizia va apartine.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *