Vrei sa gasesti un restaurant anume ? Cauta-l pe aplicatiile mobile special concepute pentru asta!

pentru-pat.ro
Share Button

Vrei sa gasesti un restaurant anume ? Cauta-l pe aplicatiile mobile special concepute pentru asta!Fie ca iti place sa mergi sa mananci in oras sau daca ai un restaurant (sau intentionezi sa faci acest lucru), acest post te intereseaza. In zilele noastre gasim o infinitate de aplicatii pentru restaurante care vor fi foarte utile.

Daca esti client, aceste aplicatii te vor ajuta sa faci evaluari sau sa le citesti, sa comanzi acasa sau sa rezervi un tabel. Ca manager de restaurant, ar trebui sa iei in considerare optiunea de a include restaurantul intr-o aplicatie… In acest fel, vei putea sa iti faci unitatea mai bine cunoscuta si sa facilitezi relatia cu clientii.

Pe scurt, aplicatiile restaurantului ajuta la automatizarea serviciilor si la imbunatatirea comunicarii dintre client si restaurant.  Daca ai nevoie de piese telefoane, acceseaza linkul!

FoURSQUARE

Cea mai simpla descriere a Forsquare este ca este un ghid de agrement geolocal. Ceea ce ofera aceasta aplicatie este foarte interesant, deoarece formeaza cateva harti digitale in functie de locul in care te aflii in acel moment. Datorita acestor harti, vei putea localiza centre, sedii sau afaceri legate de interesele noastre selectate anterior.

Acest lucru inseamna ca oricine (din oras sau din exterior) care se afla in zona restaurantului tau, il va localiza cu usurinta… daca se cauta un loc unde sa manance in acel moment.

Acesti potentiali clienti vor putea, de asemenea, sa recomande (sau nu) restaurantul prietenilor lor prin intermediul aplicatiei in sine. Daca ar fi cazul in care acei clienti sunt interesati de restaurantul tau, dar pentru o perioada diferita de timp, il pot salva in liste de site-uri pentru a incerca in alt moment.

Un alt dintre punctele forte ale acestei aplicatii este ca, desi poate parea asa, nu urmareste locatia utilizatorilor in timp real. Acest lucru garanteaza o mai mare confidentialitate, deoarece persoana care o va folosi va putea decide daca sa-si dezvaluie sau nu coordonatele.

Daca doresti, poti face promotii si anunturi gratuite prin intermediul aplicatiei. Acest lucru iti va face afacerea cunoscuta mai rapid si va incuraja participarea clientilor actuali sau viitori ai spatiilor tale. In plus, utilizatorii care iti viziteaza locul de cele mai multe ori vor primi recompense din aplicatia in sine.

TRIPADVISOR

Fara indoiala, aceasta este una dintre cele mai complete si utile aplicatii de restaurant. Daca a trebuit sa te concentrezi asupra caracteristicilor care il diferentiaza de restul, TripAdvisor este un fel de ghid complet pentru ce sa faci si unde sa mergi in orasul in care te aflii.

In plus, aplicatia este proiectata astfel incat sa poata fi utilizata in interiorul si in afara tarii fara probleme. Ei fac acest lucru permitand utilizatorilor sa descarce “orase” cu toate site-urile de interes (locuri, restaurante, hoteluri) pe care le-au inregistrat. In acest fel, vor putea utiliza aplicatia offline.

In plus, aplicatia permite sa faci o cautare mai specifica in functie de tipul de mancare servit in restaurante, pret, distanta sau evaluarea utilizatorilor (printre altele). Datorita evaluarilor utilizatorilor poti vedea, oras cu oras, toate avantajele si dezavantajele sale si sa iei decizii.

Recenziile TripAdvisor (pozitive sau negative) de astazi au un impact mare. In plus, daca restaurantul are multe evaluari pozitive, vei putea obtine un”certificat de excelenta”.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *